Krigsveteran Magnus beretter

Det er nu 2 år siden jeg skrev denne artikel og hold op hvor er der sket meget i mit liv! Primært de sidste 2 år har jeg fokuseret på den største hurtle i mit liv, nemlig mit misbrug, som var en selv-medicinering af de følgevirkninger som PTSD’en har givet mig. Siden jeg har været nødsaget til at lukke af følelsesmæssigt pga. hændelser som er sket under mine udsendelser, har jeg haft utroligt svært ved at fungere i et ”normalt” liv og job, og har udviklet en behagesyge (bedre kendt som Pleaser) som sørgede for at jeg altid var som andre ville have jeg skulle være… eller som jeg troede andre ville have jeg skulle være. Og her har jeg lært at folk faktisk fortrækker mig som den jeg i virkeligheden er.

Der er dog stadig masserer at arbejde med, for det nytter ikke noget at vise vrede overfor sin chef og venner og familie, selvom det nu engang er det jeg mærker. Denne nedlukning af mine følelser har jeg fået rykket meget ved og dette er alt sammen takket været Carl-Mar Møllers kurser og PTSD-terapi som har givet mig de værktøjer og viden som kan guide mig til det mål jeg satte mig for da jeg startede hos ham: At blive en gladere Magnus.

Mit misbrug er nu endeligt blevet stoppet, med 271 dage ’clean-time’ bag mig og jeg har aldrig haft det bedre med mig selv, og samtidigt har jeg heller aldrig kunne mærke mig selv så meget før. Det er skræmmende og udfordrende, da jeg lærte at mit misbrug IKKE var mit problem, men min LØSNING til mine problemer. Derfor er jeg Carl-Mar uendeligt taknemmelig, for han har hjulpet mig til at finde andre løsninger til mine udfordringer, som ingen andre har kunne give mig.

I dag lever jeg stadig som sygemeldt, og arbejder med én dag af gangen, dog er min livskvalitet flerdoblet, og selvom livet kan være hårdt (ja det kan det jo for alle) så begynder jeg at se glæden i de små ting ved livet.

Jeg har også fået mig en kæreste, som modsat mig, er så fuld af følelser at jeg tænker at nogen gange må det kunne være bedre at lukke af som mig!

Dette indlæg var oprettet i Diverse. Gem permalink i favoritter.

Comments are closed.