Gittes vej mod lyset

Jeg Sidder og tænker på hvordan, jeg havde det for et år siden !! Shit !! Jeg kunne næsten ikke sidde op og bare det at spise middag ved et spisebord, var en stor udfordring !! og jeg var så stædig, at jeg bare skulle ud og gå hverdag! fordi jeg længes efter et liv jeg en gange havde uden fysiksmerter, som psysisk. jeg var mærket Efter den “lorte” trafik ulykken – jernrystelsen, piskesmæld, ryggen, sygdom, dødsfald osv………. OG Efter jeg havde været så isoleret fra verden i nogle måneder følte jeg mig vandvittig – minus søvn og humøret der svinget som en ruchebane med dobbelt lup. !
Jeg var tæt på at give helt op !
Min kære datter, familie og venner har givet mig af deres kærlighed, tid, nærhed og MEGET stor rumlighed har de besiddet. Jeg vil ikke ønske for nogen, heller ikke fanden selv ! At få så kraftig en hjernerystelse m.m. !! Havde bare mit hovedet fungeret som normalt, så tror jeg ikke, at min kamp om at få “livet” tilbage havde været så psykisk deprimerende for mig.
Jeg har stadivæk mange smerter og meen… jeg leder ikke efter det liv jeg havde før ulykken!!!! jeg er ved at finde mig selv nu, med de begrænsninger jeg har og Som den kvinde jeg er blevet til og som jeg ønsker at være i fremtiden.
Takket værd Carl-Mar Møller så deltager jeg i et langt terapi forløb på Par, sexolog og psykoterapeut skolen.
Jeg er i en rivende selvudvikling og forhåbentlig blive jeg den bedste glade udgave af mig, som mor, ven, veninde, familie og i kommende relationer.
I dag ! Kan jeg sidde med til bords og spise mad

Dette indlæg var oprettet i Diverse. Gem permalink i favoritter.

Comments are closed.