Hvorfor er kvinder utro

Fra min bog. Kærlighedens gåder.
udkommer 9 dec
Hvorfor er kvinder utro?
Mange af de kvindelige klienter jeg har haft, har fortalt mig om hvorfor, de var utro. De fortæller mig, at de har manglet opmærksomhed fra manden. De fortæller mig, at manden har set meget TV, siddet meget ved computeren og arbejdet meget og de fik kun opmærksomhed, når han var liderlig. Så møder de en mand på deres arbejde, som er god til at lytte og stille spørgsmål. Han er opmærksom, og han er interesseret i hendes tanker og følelser. Fordi han opfylder hendes følelsesmæssige behov, bliver hun forelsket i ham.
Det ender så med, de går i seng sammen efter et stykke tid. Hun prøver at holde det hemmeligt, fordi hun stadig elsker sin mand. Efter et halvt års tid fortæller hun sin mand, at hun har været utro, og hun siger så til sin mand: ”Enten går vi i parterapi, eller også bliver vi skilt”. Manden vælger så at gå i parterapi, og han får så at vide grunden til, at hun er utro. Han har 50 % af skylden for, at hun er utro. Jeg lærer manden at føre en længerevarende dyb samtale. Jeg træner ham i at stille 40 spørgsmål, og jeg træner ham i at fortælle om sig selv, sine følelser og tanker. Vi aftaler, at manden skal invitere hende ud en gang om ugen og i det hele taget være opmærksom på hendes følelsesmæssige behov. Vi arbejder også med sorgen og vreden, han har, over at hun har været utro, så de kan starte forfra med forholdet. De kommer typisk en gang om måneden i parterapi á 2 timer, indtil begge parter er tilfredse med forholdet.

Par, sexolog og psykoterapeut skolen.
7 Gratis e-bøger skrevet af Carl-Mar Møller. hent dem på
www.carl-mar.dk
Par og psykoterapeut uddannelse.
Sexolog og psykoterapeut uddannelsen.
Livskvalitets kurserne
Prøve en weekend
prøv en aften
Start året rundt.

Dette indlæg var oprettet i Diverse. Gem permalink i favoritter.

Comments are closed.