Når manden mangler personlig ros

Fra min bog. Kærlighedens gåder.
Når manden mangler ros, afviser han krav
Nogle kvinder lever i en illusions-verden, hvor de tror, de har gennemskuet manden og forstår ham langt hen af vejen. Det kan for nogle kvinder være ønsketænkning og selvbedrag, når hun bilder sig ind, at hun kan forstå mænd. Nøglen til mandens kærtegn, nusseri og opmærksomhed er gennem for eksempel konkret personlig ros. Det ved meget få kvinder, fordi det er sjældent, at kvinden roser sin mand, når de har været sammen i mere end 2 år. Mange kvinder brokker sig tit over, at manden ikke er opmærksom på hende og prøver at gøre hende lykkelig. Manden vil hellere end gerne gøre kvinden lykkelig, men det er meget svært for ham at give hende noget, når han savner konkret personlig ros. Det er direkte ubehageligt for ham. Kvinden synes måske, det er ubehageligt at rose ham, fordi hun føler sig mindre værd, og han bliver hævet over hende. Det bryder hun sig ikke om. Når det er ubehageligt og måske gør hende lidt genert, så holder hun op med at rose ham, i stedet for at tænke over: ”Hvorfor er det ubehageligt for mig at rose min mand, siden jeg ikke gør det ofte, når jeg ved, at han har meget brug for det?”
Mennesket er desværre indrettet således, at det undgår følelser, der er ubehagelige, og går en nemmere vej, men som ikke gør dem klogere. Ofte er det sådan, at den psykiske smerte skal åbne sindet og vise mennesket nye måder at leve og tænke på. Alt for mange mennesker oplever stor psykisk smerte uden at ville lære af det, fordi de giver andre og noget andet skylden.
Hver gang man oplever en skilsmisse, fyring, venskabsbrud og lignende, burde man tænke over følgende: Hvilke 10 fejl har jeg begået, siden at det er gået, som det er gået? Alle har uden undtagelse begået mindst 10 fejl, som har ødelagt et forhold. En fejl er for eksempel, at man er ked af noget og ikke fortæller det til den anden, men man bliver i stedet kold og tager afstand fra personen. En anden fejl kan være, at man holder kritik tilbage og laver den tilbageholdte kritik om til at afvise personen.

7 gratis e-bøger skrevet af carl-mar
www.carl-mar.dk som er udsolgt i papirudgaven.
hent dem og læg dem ned på din computer.
Par, sexolog og psykoterapeut skolen.
Du kan starte året rundt på uddannelserne og livskvalitets kurserne.
40% rabat til mennesker på overførsels indkomst.

Dette indlæg var oprettet i Diverse. Gem permalink i favoritter.

Comments are closed.