‘.øNår manden ikke stiller krav, bliver han fjern

Fra min bog.
kærlighedens gåder.
Når manden ikke stiller krav, bliver han fjern
Manden er ikke opdraget til at stille krav til kvinden. Manden er opdraget til at være hjælpsom, sød og loyal over for sin mor, som er hans første kærlighed i hans liv. Når han bliver voksen, opfører han sig på samme måde overfor sine kærester, og det er godt i starten af et kærlighedsforhold. Når der er gået et stykke tid, begynder kvinden at savne, at han viser, hvor han er forskellig fra hende og ikke altid leger chokolade-automat og tjener. Manden ved ikke, hvad han skal stille op, når hun begynder at provokere ham eller på anden måde tvinger ham til at fortælle, hvad han tænker og føler. Manden går meget op i, hvad hun vil have, og hvad hun vil høre, fordi så tror han, at han får kærlighed, som han gjorde i starten. Manden tror, at hvis han er uenig med hende, kritiserer hende og stiller krav til hende, så vil hun ikke elske ham. Sådan var det i gamle dage. Den moderne kvinde vil gerne have, at manden kritiserer hende, hvis det er sagligt.
Hellere det, end at han tager afstand. Kvinden vil debattere med ham og tale med ham, for eksempel over en flaske rødvin lørdag aften.
Manden tør ikke stille krav om, hvad han vil have fra hende følelsesmæssigt, og derfor vil han ubevidst søge at få mange af sine følelsesmæssige behov dækket andre steder, og det medfører, at han ikke er nok sammen med kvinden. Kvinden føler, at han undgår hende, og derfor føler hun sig ensom sammen med ham, hvilket gør dem begge ulykkelige. Jeg lærer manden at kritisere hende, sige sin mening, stille krav til hende, og sige hvad hendes opførsel gør ved ham på godt og ondt. Når manden har lært dette, bliver han god til nærhed og vil gerne være meget mere sammen med hende, i stedet for at jagte de følelsesmæssige behov andre steder. Når han ikke kan stille krav til, hvad han gerne vil have fra hende, så kan han ikke give ret meget igen på lang sigt, og det skader kærligheden.
7 gratis e-bøger skrevet af carl-mar
www.carl-mar.dk som er udsolgt i papirudgaven.
hent dem og læg dem ned på din computer.
Par, sexolog og psykoterapeut skolen.
Du kan starte året rundt på uddannelserne og livskvalitets kurserne.
40% rabat til mennesker på overførsels indkomst.
Dette indlæg var oprettet i Diverse. Gem permalink i favoritter.

Comments are closed.