Carl-Mar i skive folkeblad om sugardating

Par, sexolog og psykoterapeut skolen.
www.carl-mar.dkEventyrlyst og terapi
‘Sugardating’ bliver i den brede offentlighed tit kædet sammen med prostitution, men der er meget mere i det for mændene end bare sex, mener parterapeut, sexolog og forfatter Carl-Mar Møller.

- Mange mennesker har kedelige liv og kedelige jobs. Det er det samme dag ud og dag ind. De savner eventyret og flirten og så videre, og så bliver de tiltrukket af det her, siger Carl-Mar Møller til Skive Folkeblad.

De mænd, som har været i konsultation hos ham, beskriver sex som en lille del af forholdet. Det, der fylder, er samtalerne og opmærksomheden.

- De snakker jo rigtig meget sammen, når de går ud. De holder i hånden og går lange ture, de tager på ferier sammen, og pludselig er der en kvinde, der lytter og stiller spørgsmål. Det bliver en slags samtaleterapi for manden, siger Carl-Mar og understreger:

- Det er ikke så meget sexen, det tager jo kun 10 minutter.

På datingsiden Sugardaters.dk er anonymitet en æressag, og man kan betale sig fra, at andre kan se ens billeder. Det sker, fordi nogen ‘sugardaddys’ måske allerede er i et fast parforhold. Og det undrer ikke Carl-Mar, at mænd i faste forhold bliver tiltrukket af konceptet.

- Når en kvinde glemmer at rose sin mand i hverdagen, at forføre ham og tage fat i hans pik og holder op med at beundre ham, så kommer de her ting (sugardating red.) på banen, siger Carl-Mar Møller til Skive Folkeblad.

- Men folk burde jo gå i parterapi og få deres parforhold til at blomstre igen, så det her ikke sker, siger han.

Dette indlæg var oprettet i Diverse. Gem permalink i favoritter.

Comments are closed.