Bogen – Hvad kvinder ikke ved om mænd

Køb min CD Pik er Gud
19 sange der får folk til at grine.
100 kr plus porto 40 kr

En håndbog for både mænd og kvinder. Den kan lære mænd at lytte mere til sig selv, i stedet for altid at lytte til kvinder, der som regel helst taler om deres eget behov. Samtidig kan bogen lære mange kvinder meget mere om, hvad mænd egentlig føler og ønsker.

Kvinder ved kun halvt så meget om mænd, som mænd ved om kvinder. Langt de fleste mænd ved meget mere om kvinders ønsker og behov end, deres egne. Og selv når mændene ved, hvad de vil have, så ved de sjældent, hvordan de skal opnå det. Derfor har bogen også gode råd om, hvordan man taler om tingene, og hvordan man skændes på en konstruktiv måde.

Hvad kvinder ikke ved om mænd er en provokerende bog, der får sagt meget af det, mange mænd tænker, samtidig med at den også får sagt noget af det, selv kvinder sjældent siger- At kvinder gerne vil have mere styrke, mere selvstændighed, mere forførende kraft fra manden.

Hvad kvinder ikke ved om mænd er blevet til efter hundredvis af samtaler med mænd, samtaler med par og samtaler med kvinder, dels gennem terapi , dels gennem kurser og studieaftener.

Hvad kvinder ikke ved om mænd Carl-Mar Møller (f. 1953), bogens forfatter, er leder af Institut for Kreativ Psykoterapi, stiftet i 1986; Carl-Mar Møller har været praktiserende kroppsyke terapeut i mere end 10 år, har uddannet mere end 150 kroppsyke terapeuter og er også kendt som foredragsholder og debattør, og fra adskillige optrædener i bl.a. radio og tv.

Bagsiden:
100 sider om manden og 100 sider om kvinden.
Bogen indeholder lange lister over hvad der gør manden og kvinden glad, ked af det, vred, og får lyst til sex.
Bogen forklare hvordan man skal opføre sig hvis man ønsker den anden skal give dig mere kærlig, forståelse og accept for den du er.

Comments are closed.