At blive fyldt op af at sutte pik

Jeg kendte engang en kvinde, der fik mere ud af at sutte pik end af at elske, og det overraskede mig meget. I starten var det dejligt, at hun lå der og slikkede, gnaskede og gumlede i min pik. Jeg følte det, som om min pik var erstatningen for en mors bryst, og at hun måske aldrig havde fået nok bryst af sin mor. Hun kunne ligge og sutte på min pik i en time. Med mellemrum kiggede hun op på mig med et saligt smil, hvorefter hun fortsatte.
Efter en måneds tid, hvor hun havde suttet på min pik morgen, middag og aften, blev det belastende for mig. Også fordi hun ikke ville elske særlig meget på normal vis.
Jeg begyndte at sige fra og fortalte hende, at jeg følte mig tappet for energi, hvis hun suttede pik for meget, og at jeg gerne ville have, vi dyrkede lidt mere varieret sex.
Hun havde svært ved at tage imod kærlighed og fik mere ud af at give, ved at høre mig stønne, se mig vride mig som en ål og bide i dynen, fordi oplevelsen lå et sted mellem smerte og nydelse.
Kvinden havde for megen psykisk smerte, så hvis hun tog imod for alvor, kom hun i kontakt med sin sorg over, at hendes mor ikke havde overskud til hende. Moderen var allerede brændt ud, da hun kom til verden. Datteren var den sidste i rækken af fire børn og født, da moderen var 42 år, og faderen var 54 år.
Forholdet måtte slutte, fordi jeg følte, at den kærlighed, jeg ville give hende, ikke blev modtaget. Det fik mig til at føle mig suget, og efter vi havde været sammen, var jeg energiforladt. Det skulle jo gerne være sådan, at man begge føler sig fyldt op efter seksuelt samvær.