Bryster

Nogle kvinder har lange bryster. Især hvis de har ammet eller være overvægtige. Nogle kvinder har runde bryster. Små bryster, store bryster, struttende eller hængende bryster. Nogle bryster er bløde, andre lidt hårdere, og nogle er meget hårde. Mange kvinder er ulykkelige over deres bryster og tænker, at de ikke får kærlighed og omsorg nok, hvis de ikke har pæne bryster.
Nogle kvinder vælger at få deres bryster opereret, så de bliver pænere, og det forstår jeg udmærket. En kvinde, jeg kendte, fik taget 20 centimeter bryst i hver side, fordi de var blevet for lange, og jeg var meget imponeret af resultatet. Hun var lykkelig og sagde, at det var de bedste penge, hun nogensinde havde givet ud.
En anden kvinde havde nogle spidse bryster, som jeg syntes var enormt sexede. Men hun ville have runde bryster.
Hun tænkte, at hvis hun fik bryster som Madonna, ville hun få fat på en fyr. Hun var meget køn, men kunne ikke holde på fyrene, fordi hun reagerede meget aggressivt, når hun følte sig afvist eller såret. Hun skjulte sin sårbarhed og skuffelse og gik i stedet i gang med at mistænkeliggøre ham og ydmyge ham, hvis han havde været lidt taktløs. Hun fik nye bryster, men det hjalp ikke på hendes evne til at holde på fyrene.

Mange mænd kan ikke undvære brysterne. Det kan være meget afgørende, når manden skal have en ny kæreste. Måske er det 40 procent af alle mænd, der vil undgå kvinder med meget små bryster. Jeg tror, halvdelen af alle mænd siger: "Der skal være en god håndfuld, og hun skal være rimeligt slank."
Silikone kan være farlig at indoperere, fordi den i nogle tilfælde kan sive ud i blodbanen. De fleste - mellem 90 og 98% - har ingen bivirkninger af silikonen, men ca. 200 kvinder lider under forgiftnings-symptomer.
I dag kan man indoperere en pose med saltvand eller sojaolie i stedet for silikone. Det synes jeg lyder tiltalende. Jeg synes, der burde ydes tilskud til en brystoperation, hvis kvinden lider under at have for små bryster, for det går også ud over børnene, når deres mor er ked af sine små bryster.

Mange kvinder har stor glæde af at kæle med deres bryster, og mændene bør lure kvinderne kunsten af. Det kan også være dejligt for kvinden at vise manden andre måder at røre ved brysterne på.
Mange kvinder vil gerne røres meget blidt. Man lader fingrene glide blidt rundt om brystet og følger op med en fast hånd uden at klemme for hårdt. Hold fast i brysterne i lang tid og lad være med bare at give et kort klem, for så vil hun føle sig afvist.
Det er vigtigt i dagligdagen at komme bagfra og tage hende fast om brysterne og bide hende lidt i nakken for derefter at gå videre til noget helt andet, sådan at den seksuelle kontakt kun varer et minut. Disse små øjeblikke kan varme op til noget mere intimt senere.
Kærtegn og begærlig berøring, der ikke fører til mere, er vigtigt. Mange kvinder vil ikke have disse pludselige og begærlige berøringer, fordi de tror, at hvis de tillader manden at gøre det, så forpligter det til at gå et skridt videre. Hvis kvinden med 100% sikkerhed ved, at det ikke forpligter, vil hun elske at få kærtegn, der både er søde og begærlige. Mange kvinder elsker, at manden bruger megen tid på hendes bryster. Gerne halve timer.
Nogle mænd kan ikke klare, at brysterne er for store og for bløde. De vil have faste grapefrugter. Nogle mænd vil gerne have, at brysterne er så små som muligt. Brysterne siger dem ikke noget særligt. De vil hellere have en god røv. Andre mænd er ligeglade med røven og går mere op i, om brysterne er gode. Atter andre vil have flotte ben og er ligeglade med røv og bryster.
Nogle kvinder vil gerne røres meget på brysterne og bliver meget kede af det, hvis manden bruger for megen tid på hendes røv. Nogle kvinder vil gerne bides og have klask i røven med måde. Nogle kvinder bruger ikke bh med det resultat, at brysterne med tiden kommer til at hænge for meget. Nogle kvinder mener, at manden skal kunne lide hende og ikke hendes bryster. Det, synes jeg, er en lidt snæversynet holdning, der vidner om, at hun ønsker at protestere mod det, manden godt kan lide.
Nogle kvinder køber en push up-bh, der spænder deres bryster helt op, så de strutter og skaber en kavalergang, der tiltrækker mændene.
Brysterne er nok den del af kvindens krop, der stimulerer mænd mest. Det kan man tydeligt aflæse i reklamerne. Jeg ville ønske for alle kvinder, at de var født med pæne bryster og pæn krop. For fremtiden bliver det nok sådan, at man ved genmanipulation kan give alle kvinder pæne bryster. Det er lettere at fokusere på kvindens personlighed, hvis kroppen er pæn og lever op til ens minimumskrav. Man skal kunne begære hende uden tøj på.