En vild hingst ud over grønne enge

En del kvinder kan godt lide at blive holdt fast i sengen, så de næsten ikke kan komme fri. At blive bidt lidt i halsen og væltet rundt i sengen, så man mister kontrollen lidt og bare lader sig flyde med, mens manden med beslutsomhed elsker med hende, så sveden vælter frem, og vejrtrækningen bliver stadig mere heftig.
Han støder lidt hårdt op i hendes lotus, så hans lammekølle begynder at stege. Han holder pause, mens de ruller lidt frem og tilbage. Han støder ind i hende fra alle mulige vinkler for at ramme alle sider af væggen inde i hende, samtidig med at han vipper hoften op og ned, så der bliver rørt rundt, som når man laver creme til lagkage.
I tre-fire minutter kører han med fuld fart på. Lige før han kommer, holder de et minuts pause, mens han bider, kysser og kun bevæger den en lille smule, så den kan køle af. Og derefter fuld fart frem til stregen igen.
Nu er lagnet vådt, fordi hendes safter vælter ud i ophidselse, som var der væltet et glas champagne i sengen. Han giver slip på hende, og hun overtager roret og er kaptajn.
Hun sidder oven på ham. Svinger med sit lange hår, bevæger kroppen som en slange, løfter sine arme om bag nakken og skriger op mod himlen som et vildt dyr, der slås med en farlig fjende. Hun borer sine negle ned i hans brystkasse og tager godt fat. Den blide smerte øger hans vejtrækning og gør ham endnu mere ophidset.
Hun vælter om på siden og vil tages hårdt bagfra. Han kan nu se dem begge to i det store spejl på væggen. Han lægger mærke til, hvordan hans muskulatur bevæger sig som på en vild hingst, der løber i galop ud over de grønne enge. Han ser hendes bryster bevæge sig som havets bølger i en orkan.
De ligger lidt på siden og hviler, mens han i adstadig tempo bevæger sig i seje, lange træk. I et stykke tid ligger de helt stille og lytter til deres bankende hjerter. De er begge ude i universet på en glødende planet. De vil ikke tilbage, men blive her for altid.
Han bevæger sig en gang imellem, så den ikke bliver slap. Der går 30 minutter på denne måde, og så kan det være nok. Nu skal hun bare ha´, så hatten passer. Han råknepper hende som en vild ulv, der ikke har fået mad i flere dage.
Til sidst kommer han i et brøl som en løve, der advarer andre løver. Fem lange brøl og en kriblen og krablen i hele kroppen. Han ligger nu oven på hende som et dødt rumvæsen. De ligger helt stille i fem minutter.
Hun fik ikke orgasme. Det var ikke det, der skulle ske lige nu. Men hævnen er sød og kan komme, når man mindst venter den.
Det kan også være en stor oplevelse for en mand at elske i en time uden at få orgasme, mens hun får flere undervejs. Prøv selv. De meget nysgerrige elsker en time hver dag uden at få udløsnings-orgasme.
Jeg har prøvet at sove sammen med en kvinde i to måneder uden at elske. Jeg lå med stiv pik halvdelen af natten. Vi kyssede og kælede i 60 stive nætter. Det var i starten meget irriterende ikke at bolle, men det gav en masse energi. Dagen efter for jeg rundt og arbejdede dobbelt så meget for at komme af med al energien.
En mand