Færre ambitioner i sengen

Her er hvad en mand fortalte mig om forholdet til sin ekskone:

Hun havde ingenting, da vi mødtes. Hun tappede alt, hvad jeg havde i mig. Og lige pludselig var det hende, der havde alt, og jeg havde ingenting. Jeg blev vred. Ekstremt vred. Men jeg kunne ikke finde ud af at fortælle, at jeg var vred.
Jeg fik aldrig sex om morgenen. Aldrig hurtig sex. Hun sagde, at hurtig sex var lig med at nedvurdere hende. Ikke at tage hensyn til hende. Det fik mig til at se billeder af min stedfar. Han var et stort, maskulint apparat, som tævede min mor. En gang jeg rev døren op til soveværelset, lå han i netundertrøje med underbukserne trukket ned til midt på lårene i missionærstilling og var ved at gøre sig færdig. Jeg fik et billede af, at mænd var svin, og det havde jeg ikke lyst til at identificere mig med. Så jeg holdt op med at være mand i løbet af forholdet. Det var kun i starten, at jeg var erobrer.
Jeg støttede og bakkede hende op i alt, men hun gjorde ikke det samme for mig. I weekenden skulle jeg tage med hende ud til hendes fritidsinteresser, men hun skulle altid noget andet, når jeg skulle noget. Omdrejningspunktet var hendes interesser, og jeg formåede ikke at fylde nok. At insistere på at jeg også var til stede.
Hun udviklede sig hele tiden, og jeg hjalp hende, mens jeg selv gik i stå. Jeg følte det, som om hun ikke interesserede sig for det, jeg gjorde, i samme grad som det, hun selv gjorde. Hun var stolt af, at jeg var en sød fyr, og at jeg var populær hos alle venner og bekendte. Men der var ikke meget mand tilbage, og dermed var der ikke meget sex tilbage. Jeg kunne ikke give hende noget modspil.
I forhold til min ny kæreste kan jeg lettere fylde. Jeg ved ikke, om det er, fordi hun fylder mindre, eller jeg er begyndt at fylde mere. Måske fordi jeg har lettere ved at argumentere med hende, og fordi hun ikke er så dreven til at diskutere og manipulere. Men også fordi jeg føler mig mere forstået af hende, fordi hun er bedre til at spørge og blive ved med at spørge. Vi er indforståede på en helt anden måde, end jeg var med min ekskone.
Jeg er også blevet bedre til at bede om det, jeg gerne vil have. For eksempel at jeg gerne vil have, at hun sutter min pik, eller at jeg har lyst til at bolle hende lynhurtigt og komme efter to minutter.
Men frygten for, at det skal gå galt igen, er da til stede. I en periode ville hun ikke dyrke så meget hurtig sex, og så var jeg også uoplagt om aftenen, når hun havde lyst. Jeg sagde det til hende, og så mandede hun sig op og fik lyst til den hurtige sex. Jeg reagerede ved med det samme at få lyst til sex på hendes præmisser, og så kørte vores sexliv igen.
Men sker det igen, at jeg ikke tør sige, at der er noget, jeg ikke er tilfreds med, fordi jeg er bange for at miste hende, så går det galt og ned ad bakke lige med det samme.
Hvis kvinder ikke gider arbejde med sig selv, så de er noget mere klar, når jeg har lyst, så bliver det svært, for jeg gider ikke vente en halv time, når jeg har lyst. Og det er hun også åben over for at tale om, og det betyder, at vi faktisk har lyst hele tiden.