Forslag til ændring af børnehaver og fritidshjem

Udenomsareal på 2500 m 2 pr institution.
Store træer, underjordiske gange, små skurvogne en til drengene og en til pigerne.
Bålplads, hule oppe i et træ, krigslegetøj, små skurvogne en til drengene og en til pigerne. Sværdkampe, lege vikinger med økser, gammelt skib
(fiskekutter) Prinsesse træslot, masser af udklædningstøj.
Ungerne skal være så meget ude som muligt.
Ansætte 10 ældre førtidspensionister, som holder øje med børnene udenfor. Eller nogle fra andre kulturer, specielt der hvor der er børn fra andre kulturer. De 10 ekstra er oven i normeringen.
Hvis alt ovennævnte blev til en realitet ville det blive mere opbyggende for drengenes selvtillid og maskulinitet.
Mange kvinder råber forgæves op, hvor er de rigtige mænd henne, ja de er blevet kastreret af feminisme, pædagoger, kvinder og nogle mænd som foragter deres egen oprindelse, for at få kvindens kærlighed.
Hvis man vil skabe stærke drengen, så må man støtte dem i, hvad de har lyst til uden at vurdere deres behov, fordi hun ikke kan leve dig ind i deres verden, fordi er brændende pile som skydes ud i universet, hvor du ikke engang kan komme i dine egne drømme. Egoisme er hvis du kun støtter dine børn i det, du kan står inde for.
Kærlighed er at du støtter dine børn i det de har lyst til.
De første 14 år af drengens liv skal han dyrke sin maskulinitet primært og sekundært sin feminitet. Resten kan han lære af sine kærester. Hvis han har udviklet sin feminine side meget de første 14 år og ikke dyrket sin maskuline side ret meget, vil han få meget store problemer med kærester, som ikke vil have en veninde, men en mand. En kvinde vil hellere have en stærk mand der er lukket, en svag mand er åben. Alle mænd kan åbnes, og jeg har nøglen, idet jeg har åbnet flere.