Graviditeten

Når kvinden er gravid skal hun passe meget på, hvad hun spiser og drikker i hele graviditets perioden.
Hun må ikke drikke så meget som en dråbe alkohol, fordi det kan give barnet hjerneskader. Skulle der smutte en øl ned, går det nok. Der er i øjeblikket en række rapporter på vej som advarer imod indtagelse af alkohol i graviditets perioden. Man har haft svært ved at bevise hjerne-skader på fosteret på grund af etiske forbud som skal overholdes. Man har haft formodning om, at alkohol er langt mere skadeligt for det lille foster end hidtil antaget. Om rygning skader barnet er der stor diskussion om, men jeg tror det ikke, men barnet bliver født med abstinenser, fordi det ikke længere får nikotin i blodet som det er vant til. Det bliver en ubehagelig start for barnet at skulle undvære nikotin, men det tager 3 dage, så er barnet ikke længere afhængig af nikotin.
Man må ikke fylde sig med vitaminer, mere end det lægen foreskriver, så får barnet vitaminforgiftning, og det kan skade f.eks. øjnene. Hvis en voksen person f.eks. spiser leveren fra en isbjørn, bliver denne voksen blind p.gr.a. vitaminforgiftning.
Man skal i graviditetsperioden hvile meget og pjække fra arbejde så meget man har lyst til.
Kvinden skal have mange kærtegn uden seksualitet, og kvinden har endnu mere brug for sex, fordi hendes krop forandrer sig fra det hun er vant til. Den glæde kvinden oplever ved at være gravid forstærker som regel hendes lyst til sex, undtagen den periode hvor hun har kvalme, ca. 4 uger, hvor manden må sætte sig selv i baggrunden og klare det selv. Nogle mænd mister lysten til hende, når hun er gravid, specielt perfektionister, og man kan så stille sig det spørgsmål, er det så ægte kærlighed.
Jeg kan anbefale, at moderen holder op med at arbejde 3 mdr før og barselsorlov i 12 mdr. i alt 15 mdr.
Kejsersnit har en række fordele og ulemper.
Fordele 1 barnet får en let fødsel
2. der er færre hjerneskader ved kejsersnit, fordi barnet ikke
risikerer iltmangel i hjernen
3. skeden bliver ikke slap, slipper for genoptræning
Ulemper 1. bedøvelse
2. et ar på 20 cm henover maven
3. moderen går glip af en naturlig fødsel

Alt for mange unge ved ikke hvor farlig, ekstacy, speed og svampe er.


Jeg har mødt utrolig mange unge der ikke ved hvor farligt f.eks.. ekstacy er for deres fremtid. De unge sammenligner det med at være fuld i alkohol.
Der bliver slet ikke talt nok om de langtidsvirkninger, det har på hjernen, nyrer og kortidshukommelsen og arveanlæg.
Tag stoffer og få skæve børn. De virkninger det har på arveanlægget er for livstid, og selvom man er holdt op med at tage stoffer, så kan man få skæve børn, selvom man har levet sundt i mange år. Måden bud-skabet kommer ud i aviser og tv, trænger ikke ind hos de unge, fordi budskabet er serveret på en alvorlig måde, som en videnskabelig afhandling, skrevet af en præst. Man skal servere det på en sjov, sarkastisk og ironisk måde og udført af komikere der er afholdt af de unge. I 1972 stod der i Politiken, at hash ikke var farligere end øl, og det udtalte en dansk læge. Hash er utroligt skadeligt. når man er i puberte ten fra 12-18 år. Dem der ryger meget hash får en forvrænget personlighedsudvikling, som forfølger dem resten af livet.
Jeg har selv prøvet at ryge ca. 15 gange og blev shokeret over, at jeg levede i en eventyrverden 3 dage efter. I denne verden kunne alt lade sig gøre, man skulle bare gå rundt og drømme.
I Afganistan hvor man har røget hash i 100.000 år har man en tradition for, at man begynder først at ryge hash, når man har fået børn og har gang i karrieren. Det er kun de kriminelle der ryger hash i en ung alder. De ved i Afganistan hvor farligt det er at ryge hash i en ung alder. Mit råd er begynd først at ryge hash når du er over 30 år. Det kan være en stor oplevelse af være påvirket af hash, når man er sammen med sin kæreste og vil nyde sexlivet på en speciel måde.
Hash kan fremkalde psykoser og depressioner, så det er lige som at hoppe i faldskærm, som 8 er døde af i Danmark fra 1980 til 1997. Ca. 100 mennesker får en psykotisk periode hvert år efter at have røget hash, så det er som at bolle med en fremmed uden kondom, hvor du risikerer at få AIDS.
Man skal starte med pot, hvor chancen for at tage skade er 100 gange mindre end hash.


Alt for mange unge ved ikke hvor farlig, ekstacy, speed og svampe er. (2)

De varige hjerneskader, hvor man ætser hjerneforbindelserne op med speed, ekstacy, svampe m.m. kan aldrig genoprettes, præcis som malerhjerner, hvor man ender i et kronisk trist univers. Indlærings-
evenen bliver som en 70 årig, som man har rendt rundt med hovedet under armen og taget alle mulige piller. Man bliver dårlige forældre og arbejdskraft efter at have taget for meget speed og svampe.