Handicap-sex

Seksualitet betyder meget mere for handicappede end for normale mennesker, fordi det er et af de få områder tilbage, hvor de kan opnå glæde. Ligesom de ældre burde de handicappede selv kunne ansætte og fyre personale gennem en bestyrelse, som skulle sikre, at de handicappede har de bedst mulige medarbejdere, der vil kæmpe for deres behov. Specielt på det seksuelle område.
Medarbejderne skal sørge for, at alle tekniske hjælpemidler er til stede – dildoer og bollemaskiner til mænd og kvinder. Det skal være muligt for de handicappede at købe intim massage. Der skal laves en masse handicapfester, hvor der kommer 200 til hver fest, og der er mulighed for rullestoledans. Endelig er det en god idé at ansætte handicappede som medarbejdere, fordi de forstår de handicappede langt bedre.
Jo mere sex de handicappede har med hinanden, jo mindre nervemedicin har de brug for. En del nervemedicin lammer deres seksualitet, og den onde cirkel begynder. De handicappede har endnu mere brug for et godt kæresteliv, så derfor burde det være gratis for alle handicappede at gå i psykoterapi. De skal selv vælge terapeuten, uanset om det er en psykolog eller en psykoterapeut.
De handicappedes sexliv kan give dem et positivt livssyn og hæve livskvaliteten meget væsentligt. Det vil spare samfundet for mange lægebesøg, medicin, hospitalsophold og konflikter med personalet.
Massage og berøring af handicappede er en fantastisk oplevelse. De handicappede på hjemmene skal opfordres til at massere hinanden uden tøj på. De skal have mulighed for at høre foredrag om seksualitet, og det kræver et personale, der er modigt og nytænkende.
For de handicappede er kærlighedens univers lige så livsvigtigt, som det er for ikke-handicappede at have et arbejde.