Incest og seksualitet

Måske har hver tiende dansker været udsat for incest. De er blevet misbrugt af en voksen, mens de selv var under 15 år. Jeg vil gætte på, at ni ud af ti, der bliver misbrugt, er piger.
Efter min mening burde de, der misbruger børn, tvinges til at gå i terapi i fem år i tre timer om ugen. Vil de ikke i terapi, kan de i stedet vælge femten års fængsel. Det vil få dem til at vælge terapien i stedet.
Misbrugerne skal selv betale for behandlingen, som vil beløbe sig til ca. 50.000 kr. Staten kan lægge ud og opkræve pengene over skattebilletten senere.
Hvis manden vælger terapi, kan han blive lukket ud til et normalt liv med arbejde, men under strengt opsyn, som han selv skal betale for ligeledes over skattebilletten. Og han skal ikke kunne blive boende i det amt, hvor han har udøvet sin ugerning. Han skal dog have mulighed for at flytte tilbage efter femten år, hvis han vil. At fængsle en misbruger tjener ikke noget formål, medmindre han gør det igen.

De incestramte kvinder, jeg har haft i terapi, har jeg bedt tegne deres incestoplevelser på en stor papplade. At skal tegnes så virkeligt som muligt - kusse, pik, mund og behåring. Hvis kvinden har fotos af manden, kan vi også bruge dem, når hun skal af med sit raseri.
Hun skal i starten fortælle alt til terapeuten under fire øjne. Efter et stykke tid skal hun fortælle det i en gruppe, evt. med andre incestofre, eller kun med incestofre. Jeg har god erfaring med, at man slutter af med at fortælle det i en blandet gruppe.
Et typisk forløb af behandling af incest varer 2 til 4 år, hvis det skal gøres grundigt. Terapien foregår dels som enetimer og terapi i en større gruppe af mennesker over en weekend. Det vil koste omkring 80.000 kr alt i alt.

Den, der er kæreste med et incestoffer, skal være indstillet på, at al seksualitet vil foregå på hendes præmisser i måske to år, mens det langsomt går fremad. Der vil komme perioder, hvor seksualiteten ligger helt død. Hvis han elsker hende, kan han sagtens vente, specielt hvis han er god til at onanere.
Incestofre kan tit kramme, nusse og kysse og til dels dyrke alternative former for sex som at onanere på ham uden at kigge på hans pik. Det hele afhænger ofte af, hvad hun har været udsat for. Hvis hun f.eks. har suttet pik på sin onkel, vil hun sjældent være i stand til at sutte pik på sin kæreste.
Incestofre spiller ofte ubevidst på deres seksualitet, fordi de tror, at det er det, mændene vil have. Incestofre kan risikere at blive gadeludere eller massagepiger eller finde sig en rig mand, de ikke elsker, men som elsker hende og kan forsørge hende, til hun bliver rask. Når hun er rask, vil hun måske finde en ny mand, måske ikke.
Incestofre kan også komme af med deres vrede ved at køre hadet af på mænd, ved at nedgøre svage mænd, omklamre deres egne børn, afvise dem og tale til dem som dukker. De kan også blive alkoholikere eller kriminelle.
Mandlige incestofre vil ofte ikke i terapi, og i stedet bliver de langsomt tæret op indefra og er færdige, når de kommer op 30erne. De kommer til at ligne gamle mennesker, fordi den ubearbejdede psykiske smerte forvandler deres ansigt til en vissen rosin.