Jeg glæder mig til at kvinden får magten i samfundet

Selvom jeg selvfølgelig er uenig med kvinder om drenge opdragelse og er utilfreds med, at mange kvinder ikke vil indrømme de fejl de gør overfor manden, der gør ham fjern og bange for nærhed, synes jeg alligevel det vil være godt, hvis kvinderne kunne få magten i vores samfund i en periode.
Hvis kvinderne fik magten vil børnene få langt bedre institutioner, flere pædagoger, flere socialrådgivere, ingen ventelister, følelserne og samværdet vil komme i højsædet. Der vil blive lavet en lang række tv-udsendelser om børneopdragelse, parforhold.
Kvinderne vil føre en politik der er mere i overensstemmelse med vores følelses liv.
Dyre biler, alkohol, cigaretter, benzin, vil blive langt dyrere, hvor mælk, brød og andre livs nødvendige ting bliver meget billigere.
Følelsesmæssigt livskvalitet vil betyde mere end biler, alkohol.
Jeg vil gerne betale 10 kroner pr liter benzin, hvis jeg vidste at pengene gik til børnene og hospitalerne.
Jeg vil gerne betale 40 kr. pr pakke cigaretter, det dobbelte for vin og øl.
Kvinderne er desværre ikke så krigeriske som mænd, derfor finder de sig i dårligt arbejdsforhold, som pædagog, sygeplejerske, men hvis mænd havde de samme vilkår, ville de strejke meget mere.
Jeg går mere ind for forbrugsskat end for indkomstskat, fordi så kan forbrugerne selv have indflydelse på, hvor meget de vil betale i skat.