Jeg vil giftes med far

Mange små piger har fantasier om, at de erobrer deres far fra moderen, bliver gift med ham, og at moderen bliver smidt ud af hjemmet.
En dag lå jeg og elskede med min kæreste, da min steddatter kom ind midt i det hele og satte sig i hjørnet og kiggede ned i gulvet og spurgte: ”Må jeg være med?” Jeg lå oven på min elskede, kiggede over på min steddatter og sagde: ”Jeg synes, du skal gå over og ringe på hos Hasse og spørge, om han vil bolle.”
Min steddatter var på det tidspunkt fire år gammel, og Hasse var fem år. To timer senere kom hun tilbage og sagde triumferende: ”Hasse og mig, vi har også bollet!.” Jeg tog hende op, gav hende et kys og sagde: ”Tillykke med det.”
En dag stod jeg og tissede, og min steddatter kom hen og hev mig i pikken, før jeg kunne nå at reagere. Jeg sagde til hende: ”Du får lov til denne ene gang at undersøge min pik. Men min pik tilhører din mor, og det er kun hende, der må røre den.” Hun fik lov til at styre vandstrålen, så den ramte wc´et. Min steddatter gjorde mange forsøg på at stjæle mig fra sin mor. Hun ville f.eks. tit i bad med mig, så hun kunne få lov til at se mig nøgen og opleve den nærhed, der er ved at skrubbe hinanden på ryggen.
På grund af incest-hysteriet er mange fædre blevet bange for tæt kontakt med deres døtre. De afviser derfor tæt fysisk kontakt, hvilket er til skade for begge parter.

Forældrenes indflydelse på pigens seksualitet

Allerede som 3-4 årig begynder datteren at flirte med sin far for at øve sig, blive bekræftiget og prøve at forstå ham. De piger, der ikke har haft nogen far, bliver nødt til at skabe sig et drømmebillede af en mand, som en dag skal komme og bortføre hende til et liv i paradis.
Nogle piger bliver hjernevasket af en mor, som er skuffet over mænd. Hun opdrager pigen til at være mistænkelig over for mænd og til at synes, at mænd er egoistiske og sexfikserede.
Hvis datteren ikke har kontakt med sin far eller kun ser ham sjældent, giver det hende et handicap, når hun skal fungere sammen med en mand i et kærlighedsforhold. Hun står på næsten bar bund og ved meget mindre om mænd end en kvinde, der har haft et tæt forhold til sin far i en periode.
De forestillinger, en pige laver, når hun ser meget lidt til sin far, kan skade hendes ægteskab meget alvorligt, fordi hun tit bliver ked af det og skuffet, når manden ikke lever op til hendes eventyrverden, som er meget smuk og romantisk. Kvinden holder desperat fast i sine forestillinger, og det gør utrolig ondt at lave om på dem i terapi. Men det gør endnu mere ondt at holde fast i disse eventyrforestillinger om et kærlighedsforhold, fordi de er den sikre vej til langvarig lidelse og kaotiske forhold. Det ender med, at hun sidder som alenemor med to børn. Historien gentager sig i en ny generation, hvor faderen igen ikke er hos børnene.
En fars accept af sin datter, hans ros og hendes oplevelse af hans selvværd giver hende evnen til at have lange kærlighedsforhold. Jo mere hun har været sammen med sin far, jo mere ved hun om mænd, og jo bedre er hun som kæreste, fordi hun langt bedre forstår sin mand og derfor ikke har de store forventninger, men er realistisk i sine krav til manden. Hendes intuitive indføling over for manden er stor, og hun behøver ikke at forstå alt, hvad han laver, men har lært fra barnsben at sådan er mænd, og det er OK.