Hvordan kan man hæve kollegaens energi niveau

Hver morgen når man står op, har man f.eks.100 energi enheder man kan brænde af i løbet af dagen. Ca. 20 energi enheder skal gemmes til børn, kæreste, venner og interesser. 80 energi- enheder skal så bruges til arbejdet på den bedst mulige måde, for at resultatet kan blive optimalt.. På arbejdet kan man få et tilskud af energi enheder fra kollegaer via et sammenhold i små grupper.
F.eks.: giver det 10 energi enheder at blive rost, mens de andre hører på det.. At virksomheden sørger for god varm mad til alle kl.12, som giver 3 energi enheder. At tempoet er tilpas giver måske 5 energi enheder.
At man har fast løn + bonus for en ekstra indsats, giver f.eks. 3 energi enheder.
At chefen kommer og hilser på alle ansatte hver dag giver måske 3 energi enheder.
At der hænger en forslags kasse .hvor alle kollegaerne kan komme med ros og kritik, hvor kravet for at blive taget alvorligt er, at der skal være dobbelt så meget ros som kritik, giver måske 2 enheder.
At tiltaleformen er respektfuld blandt alle kollegaer uanset status giver 10 enheder .At virksomheden afholder en kæmpe fest hver 3.måned, hvor man kan være sammen om de oplevelser man har haft giver energi at tænke på lang tid.. før og efter og under festen.
En kollega får kritik på en omsorgsfuld måde, hvor kollegaen bliver klogere af kritikken, dette giver måske 5 enheder.
At der er tid til at tale sammen om lidt af hvert giver måske 5 enheder.
I nogle tilfælde kan man komme hjem med 50 enheder fra arbejde, fordi man har fået så meget igen af kollegaerne og virksomheden.