Kriminalitet blandt unge

De fleste unge laver kriminalitet og mange holder op, når de er blevet taget af politiet. Ca. 10% fortsætter selvom de bliver taget mange gange. Grunden til at man fortsætter er, at man ved at stjæle kan give sig selv kærlighed ved at forære sig selv ting. I det øjeblik man stjæler mærker man en blanding af spænding og glæde, som man har savnet sammen med sine forældre og venner. Denne lindring af smerten ved at stjæle bliver man afhængig af, ligesom man kan blive afhængig af sex eller arbejde. De unge jeg kender som er kriminelle er meget vrede på deres forældre, pædagoger og lærere og kommer af med vreden ved at lave indbrud, hærge hjem og offentlige steder. 20% af alle forældre er dårlige forældre og de bærer et stort ansvar for al kriminalitet og misbrug i Danmark. Vi har altid beskyttet forældrene, de gør jo hvad de kan, og de kan jo ikke gøre for det, de gør deres bedste. Selvfølgelig gør forældrene deres bedste, og de har selv haft dårlige forældre o.s.v Når man er en dårlige forældre, ved man det godt og derfor er det ens pligt at søge hjælp i tide. Du kan i dag fodre grise med terapeuter, der gerne vil forsøge at hjælpe. Er man dårlige forældre og ikke søger hjælp allerede mens børnene er små, så er man skyldig i at børnene får et langt lidelsesfuldt liv til skade for børnene, deres børn og samfundet.
Samfundet skulle fjerne 3 gange flere børn og unge. De unge skal væk når de er 12 år, så de kan udleve puberten blandt sunde voksne. I puberteten er det kaos, forvirring og chancen for at man laver kriminalitet er mange gange større.
Når de unge bliver fanget i kriminalitet skal de fjernes fra hjemmet øjeblikkelig i 3 uger. De skal interviewes af en terapeut i 2 timer om deres private forhold. Efter arbejde 8 timer om dagen med noget interessant, fælde træer, køre rundt med skovfogeden, instandsættelse af bygninger Efter 3 ugers arbejde hvor de har en times samtale hver dag med en terapeut kommer de tilbage.
Det skal ikke være en straf, men snarere give de unge en indsigt i, hvorfor de laver kriminalitet. Jeg har hjulpet mange kriminelle, haft dem direkte fra Vestre Fængsel, både kvinder og mænd. Når den kriminelle får en forståelse af, hvorfor de er kriminelle så ændrer de langsom kurs. En voksen på 25 år som er kriminel er højest 14 år følelsesmæssigt, og derfor stilles krav til dem som om de var 14år.

Kriminalitet blandt unge (2)

Vanekriminelle er psykisk syge, og det kan sammenlignes med, depressioner, som skal behandles. Kriminelle har et meget lavt energioverskud og orker derfor ikke at passe et arbejde, det kræver meget mere energi, end de har. Energiniveauet er skabt i fortiden, og det kræver mange år med kæmpe mængder af kærlighed for at energiniveauet kommer op på en stadie, hvor man kan passe sit arbejde. 8 ud af 10 kriminelle jeg har mødt på omkring 30 år burde have førtidspension, hvis de selv ønsker det. En kriminel på førtidspension kan blive gode forældre og have et godt liv på livskvalitetskurser, højskoler, rejser og tage sig af andre i frivilligt hjælpearbejde-. De kriminelle jeg har hjulpet hjælper i dag andre kriminelle ud af kriminalitet.