Kunsten at slikke fisse

Mange mænd ved ikke, at der er stor forskel på kvinders klitoris. Nogle er meget følsomme og skal
kun berøres i kort tid og meget forsigtigt og andre kan man køre lige på og hårdt.
Mens én kvinde måske kun kan tåle, at klitoris bliver slikket direkte på i halvandet minut, kan andre lide det i meget lang tid af gangen. Nogle vil gerne have, at klitoris bliver berørt meget hårdt og voldsomt, mens andre næsten ikke kan tåle, at man røre kilderen direkte. Nogle har det sådan, at slikker man i for lang tid, begynder klitoris at koge over, og der kommer røgskyer op , som ligner røgsignaler fra en indianer. Indianer og der lugter af brændt flæskesteg. Hvis han er piberyger, kan hans tunge blive mere ru, som slibepapir, korn 40.
Det er meget ubehageligt for kvinden, hvis man slikker for længe på klitoris. Ophidselsen forsvinder fuldkommen. Manden tror, at han skal klø på for at være god, så hun råber og skriger, så manden tror at hun nyder, men det er fordi det gør ondt.Han knokler med fingrene og tungen, indtil han får seneskedehindebetændelse i håndleddet , slidgigt i yderste fingerled, hold i nakken og en opsvulmet tunge, til ingen nytte, tværtimod.
Manden og kvinden skal tale sammen om processen og aftale et tegnsprog, der ikke kan misforstås. Når kvinden f.eks. lægger sin venstre hånd på hans skulder, skal han søge andre græsgange og måske slikke hende i bunden af kussen eller ringmusklen. Når hun lægger sin hånd på hans højre skulder, kan han begynde igen, fordi klitoris er kølet lidt ned. Manden kan også sidde og kigge på, mens hans elskede onanerer for at studere, hvor lange hendes pauser er.
Nogle kvinder kan klare det lige på og hårdt uden pauser og er ligeglade med, om tungen er ru eller fin, eller om han har ru hænder eller kontorfingre. Det er vigtigt sideløbende at berøre inderlår, endeballer, mellemkød og mave, mens man tager for sig af retterne. For manden er det et festmåltid, der ikke feder.
Det er vigtigt, at tungen kommer helt ind i kussen, og man kan samtidig stikke to fingre op i endetarmen og dreje voldsomt rundt, eller to fingre i hvert hul, samtidig med at man slikker direkte på klitoris.
Vil man være rigtig god til at slikke klitoris, kan man studere, hvordan kvinder slikker hinanden med intens og lidenskabelig variation. Det er både langsomt og blidt og så roterende og hårdt i kort tid, sådan at der ikke er noget maskinelt eller ensformigt over det.