Kunsten at slikke pik

Det er meget svært at slikke pik, og kun en ud af ti kvinder, jeg har kendt, har været gode til det. Det er en kunstart ligesom at synge. Man kan blive god med god instruktion.
Nogle kvinder har et særligt lidenskabeligt forhold til pikken og behandler den, som om den er det smukkeste i verden. En kvinde med et lidenskabeligt forhold til pikke, kaster sig over den, som hun ville gøre med sit barn - forsigtigt og nænsomt.
Kvinden skal kæle med pikken, tage sig god tid, sørge for at holde pauser, så den ikke kommer. Hun kører tungen langs kanten af pikhovedet, slikker under nosserne, slikker ham i ringmusklen, bruger begge hænder og mund på samme tid, bider i pikken, har meget varierede bevægelser, når den er inde i munden, så det ikke minder om en malkemaskine.
Hun kysser ham på inderlåret, stikker sine negle ind i hans endeballer, bider hårdt i den, vrider den rundt, holder om nosserne uden at klemme, suger lidt på pikken, men ikke for lang tid og ikke for hårdt. Skraber hen over pikhovedet med sine fortænder og ned over kanten, så det nærmer sig smerte, men ikke er det.
Hun stikker tungen, en vibrator, en finger eller noget andet godt op i hans endetarm, mens han er bundet til sengen eller får ordre til at ligge stille. Han må gerne stønne og pruste og vride hoften lidt frem og tilbage, når det er for meget.
Hun skal helst tilbede pikken som et mirakel, som en del af hans personlighed og være vild, indtil han sprøjter ud over det hele, så det enten ender i hendes mund eller ud over hendes bryster og mave eller over hans mave.
Hun kysser den blidt og ligger helt stille i 5 minutter mellem hans ben uden at sige noget, så han kan ligge i ro og fred og mærke elle sine strømninger i kroppen - et festfyrværkeri nytårsaften i Tivoli. Hun venter, indtil han bøjer sig hen over hende og kysser hende.
Han snupper en øl i køleskabet og er sig selv et lille stykke tid, indtil han er klar til at være i kontakt med hende igen. Hun er passiv som en stor kat og ligger og venter, mens hun kigger med beundrende øjne på sin elskede.