Kussen er Moderjord

Mange kvinder har et lidt fjernt forhold til kussen sammenlignet med mandens meget nære forhold til pikken. Den lille pige er meget nysgerrig og kæler meget med sin kusse i de første leveår, men opdragelse og kultur belønner ikke hendes interesse for kussen. Vi er 2003 og kvindens seksuelle udvikling bliver stadigvæk undertrykt.
Hvis en 14 årig pige kysser 2 drenge til en fest, så er hun billig. Hvis en drenge kysser
2 piger på en aften så er han en helt. For mange kvinder er den daglige vask noget, der bare skal overstås. Til sammenligning kæler mange mænd mere med deres pik end med kæresten. Kussen føler sig ofte neutral eller afvist af sin ejer. Den har en følelse af sorg og svigt på lager, og det gør det ubehageligt at beskæftige sig med kussen, hvis ejeren har forsømt gennem længere tid. Jo mere opmærksomhed kussen får dagligt, jo bedre, dybere og hurtigere får ejeren totalorgasmer til glæde for hele familien. Kussens ejer får meget mere ægte overskud til sine børn. Kussen er som et A-kraftværk, hvis ikke der kommer ny uran til reaktoren, holder A-kraftværket op med at producere strøm. Uran kan sammenlignes med berøring af intens karakter. Når manden giver
kvinden zoneterapi i kussen, får kvinden lyst til at rose og beundre ham. Mange kusser er mere indbydende og lækre, når de er nyklippede, så hårene har en tilpas længde, og behåringen ikke dækker et område på størrelse med en fodboldbane. Ejeren kan med fordel lade sin mand være kussefrisør. Kussen skal have ofte have zoneterapi med pikken eller andre tiltalende genstande som bevæger sig i alle retninger inde i kussen, så alle zoneterapi punkter i kussen bliver masseret. Det er vigtigt at pikken ikke forlader kussen, før kvinden giver tilladelse til det, idet det kan skabe langvarige konflikter i det daglige samvær med familien, men mest med manden. Hvis ejeren er ked af det og føler at manden ikke lytter nok, vil ejerens kontakt med kussen blive mindre. Det medfører tørkeperioder, som i Saharas ørken, som man kan høre når ejeren går, fordi det knirker i kussen. Under en sådan tørke er det smertefuldt at bruge kussen, med mindre man bruger smøreolie, som er beregnet til racer biler. Hvis manden lytter meget og er meget omsorgsfuld, vil der ofte komme en flodbølge, så han bliver nødt til at at trække i dykkerudstyret og lære at elske under vand. Hvis ejeren af kussen ikke roser sin mand hver dag, vil manden gøre besøgene i kussen meget kortvarrige. Kussen vil føle sig forsømt og søge andre stive pikke den kan springe på, så ejeren bevarer sit selvværd. Mange kusser savner kontakt med deres ejer og må derfor gå på kurser og genskabe eller nyskabe en god kontakt, sådan at kussen kommer i harmoni med ejeren, så de kan samarbejde. Mange kusser har samme forhold til ejeren som LO har til Dansk Arbejdsgiverforening – på samme tid meget modsætningsfyldt og med en del fælles interesser for at helheden har det godt.
Det kan være en god ide for ejeren at sætte sig oven på et spejl og studere sin kusse for at komme til at forstå kussens reaktionsmønstre og ressourcer. Manden synes, at kussen er lige så smuk som en lotusblomst, mens mange kvinder synes, at en mælkebøtte er en bedre sammenligning. Mange mænd elsker at slikke, guffe, gnaske og smaske i kussen, men langt færre kvinder ønsker, at han er så lang tid væk fra hende og vil hellere have, at han kysser hende på munden end i kussen.
Nogle kvinder føler sig ensomme, når manden ligger begravet og er optaget af kussen. Nogle mænd elsker meget hår, jo mere jo bedre. Det er lige som at gå på skattejagt, hvor man må lugte sig frem til grottens godter.
Duftolier, som er udvalgt af manden, kan få ham til at blive længere tid i grottens åbning. Kussen elsker at være nøgen om natten og langt op ad formiddagen. Når din mand læser avis, kan du gå hen til ham og vise ham din kusse. Du sætter dig op på bordet og siger: ”Se min kusse, skal den ikke have et morgenkys? Kussen elsker sol og vand, specielt en god bruser med skud i, der kan give nogle gode eksplosioner i hele kroppen, som giver mere energi til familien. Kussen er en af vejene til Paradis, lige her og nu. Paradis og helvede oplever alle mennesker mange gange i løbet af et liv. Husk at du ikke har noget til gode, men at du kan lære at nyde livet lige nu.
Din kusse vil gerne være din vejleder i dit seksualliv, hvis den ellers må, og du ønsker at bruge kussens bevidsthed. Hvis kvinden skal have et godt og vedvarende seksualliv, skal hun lægge mærke til, hvad der gør hende våd i kussen.
1. At han overholder aftaler og tidspunkter.
2. At han giver hende en gave hver uge.
3. At han invitere hende ud hver måned..
4. At han lytter til hende 30 min hver dag, selvom han kun forstår 50%
5. At hun beundre ham
6. At han giver hende kærtegn uden sex.
7. At han fortælle hende de fejl hun begår, som gør at han tager afstand.
8. At han indrømmer sine fejl og siger undskyld og hun gør det samme.
9. At han roser hende for det hun er god til.
10. At han sludre med hende hver dag om små ting.
Kvinders kusser er meget forskellige og bliver våde af tusind forskellige årsager. Læg mærke til hvad det er i hverdagen, der gør din kusse fugtig eller våd. Det vil måske tage et år, hvis du er meget opmærksom, at lære din kusse at kende. Din daglige kontakt med kussen vil fortælle dig en masse, du ikke kan læse i bøger, og som ingen kan fortælle dig. Din kusse kan fortælle dig, at hvis du ikke får omsorg nok fra din mand, bliver den tør, når han er i nærheden. Din kusse kan få sammentrækninger, når I elsker, fordi du ikke respekterer du ham nok, fordi han ikke overholder aftaler, eller fordi din kusse har dårlige erfaringer med andre mænd. Kussen kan være vred og ked af det, og den demonstrerer det på sin egen måde ved kun at blive lidt fugtig, hvor den ellers burde være blevet plaskdryppende våd. Kussen er klogere end dig og ved meget mere om dit seksualliv, end du aner. Dens bevidsthed er 5 millioner år gammel, og derfor protesterer den, når andre mennesker vil prøve at fortælle dig, hvad der er rigtigt og forkert seksuelt. Der findes ikke noget rigtigt og forkert seksuelt, fordi vi alle sammen er meget forskellige, derfor kan ingen dømme dit sexliv. Seksualiteten er lige så mangfoldig som stjernerne på himlen, og lige så uendelig som verdensrummet.


Carl-Mar Møller har udgivet følgende bøger: Hvad kvinder ikke ved om mænd. Bliv en bedre kæreste.

Seksualitet og følelser. Hvordan skaber du stærke børn. ? Bliv en gladere kollega.

Provokerende kortspil, Vejen til hinandens hjerter.