Kvinden vil føle sig som det vigtigste i verden

Kvinden har behov for at føle, at hun er vigtigere end alt andet, og først derefter vil hun overgive sig til kærlighedsforholdet. Hun kan selvfølgelig ikke forlange at skulle føle sig som det vigtigste i mandens liv døgnet rundt, men en dag hist og her.
Hvis manden f.eks. en aften om ugen og en dag hver måned giver hende denne følelse i hele parforholdet, så vil det gøre hende tolerant og overbærende i mange situationer, hvor hun ellers ville have brokket sig.
Disse fire aftener og en dag hver måned skal manden aflyse alt, og han har så ansvaret for, at det bliver oplevelser med høj kvalitet - biografture, midddage, gaver, ture i sommerhus o.s.v. En kvinde kan leve en hel uge på en super intens aften uden for hjemmet.
Mange mænd glemmer at passe på forholdet, der er lige så skrøbeligt som en plante, der skal have vand og lys. Kvinden skal ikke være tålmodig og vente på, at det sker. Det skal have smertelige konsekvenser for ham at forsømme hende. Det er ikke nok at skælde ud, anklage og afvise ham. Der skal langt kraftigere midler til.
En mand kom for sent til middagen og ringede ikke hjem. De skulle spise kl.18, og han kom hjem kl. 23.30. Hun smed maden ud til fuglene, efter at hun havde spist og tog over til en veninde med sin datter. Hun kom hjem kl. 24.
Han var rasende, skældte ud og sagde: ”Når du ikke overholder dine aftaler, gør jeg, som det passer mig.” Hun svarede: ” Hvis du havde ringet, havde jeg stillet maden i ovnen.” Fremover ringede han hjem, når han var forsinket.
Mange mænd kan bare lukke af, når kvinden skælder ud og venter bare på, at tordenvejret går over. Det har ingen følelsesmæssige omkostninger for ham. Men når han kommer hjem til et tomt hus uden mad, kan han mærke ubehaget, og det er ikke rart.
En anden mand ville elske med sin kone. Hun sagde: ”Jeg elsker dig, men jeg gider ikke bolle med dig, når du ikke overholder dine aftaler og undlader at lave aftalerne om, hvis du ikke kan nå dem.” Da de ikke havde elsket i to måneder, gjorde han alt det, han havde lovet, og nu elsker de igen.
Mænd skal have det meget mere kontant end kvinder, som sjældent har brug for andet end en samtale.