Kvindens seksualitet

Det er min erfaring, at kvinder har meget mere brug for at blive blidt berørt i et langsomt tempo. Der skal være god tid, og de har brug for at tale sammen både før og efter.
Mange kvinder kan godt lide, at der er stearinlys, dæmpet kærlighedsmusik og blomster, hvor man elsker. Øjenkontakt med manden kan være vigtig for nogle kvinder, og at han stønner og giver udtryk for nydelse gennem forskellige lyde. Han må meget gerne sige som en løve, når han får orgasme. Kvinden har selv meget glæde af at sætte liderlige lyde på elskoven, hvis hun tør. En del kvinder er bange for at at være primitive og liderlige, for hvad vil manden så ikke tænke om hende.
Fortidens sorg og psykiske smerte bliver bedøvet, når man er nyforelsket, og derfor kan lysten være meget stor de første fire måneder for derefter at dale meget, selv om hun elsker ham. Den gamle sorg og smerte bliver aktiveret under samleje, og derfor har mange mænd oplevet, at deres elskede græder, efter de har elsket. Den fortidige sorg skal fjernes gennem kropsterapi. Samtale virker ikke, for det er følelser, der skal leves ud, elskes ud og grædes ud, hvis man vil have et normalt sexliv.
Sorg, som hæmmer seksualiteten, kan også være opstået i det nuværende parforhold, fordi han eller hun ikke kommer til tiden eller overholder sine aftaler. Partneren bliver meget såret, hvis man ikke overholder aftaler og kommer hjem til tiden. Tristhed lammer seksualitet, og man mister lysten til sin elskede.
Hvis kvinden ikke får omsorg nok på sin måde, f.eks. ved at han lytter til hende og spørger uddybende til, hvad hun er ked af, føler hun sig misbrugt. Hun tænker, at han kun vil have hendes krop og ikke hendes sjæl og personlighed. Hun skal lære manden, at han ikke skal være lige så fartgal i sengen som på motorvejen. Han skal bevæge sine hænder i skildpaddetempo og ikke sportsvognstempo.
Kvinden må ikke lade manden trænge ind i hende, før der har været tilpas megen blød og blid berøring, specielt i ansigtet, hvor kvinder bliver rørt for lidt. Manden skal røre hende i nakke, ansigt og hår og på skuldre, mave og ryg, før han går over til inderlår, numse, bryster og til sidst hendes kusse. Der skal være mange kys og dybe tungekys. Frisk ånde er vigtig, så husk at børste tænder forinden, eller tyg tyggegummi. Manden må også gerne dufte af noget lækkert og have smarte boxershorts eller underbukser i en frisk farve. Det skal ikke være store, hvide gammelmands-underbukser.

Det kan være vigtigt, at man skiftes til at tage imod berøring, så det ikke altid sker samtidigt. At man skiftes kan give et meget større udbytte og blive husket i længere tid. Kvinder har ikke brug for orgasme hver gang. Det kan blive for anstrengende for begge parter. Jeg kender en kvinde, der har det bedst med at få orgasme hver tredje gang, og det har betydet, at de har mange flere spontane samlejer i køkkenet, i bilen og midt på natten.
De hurtige knald på køkkenbordet midt i opvasken eller andre steder kan være meget morsomme og dejlige. Det er dem, der også bliver husket senere i livet. Fra alle de gode oplevelser kan man hente energi resten af livet. Hvis kvinden vil have omsorg og undgå, at manden bliver fjern eller undgår hende, skal hun sørge for, at han er mæt seksuelt på en eller anden måde. Har hun ikke lyst, så gør det hurtigt. Onaner på ham, eller gør noget andet. Husk at hans selvfølelse daler meget, når han føler sig forsømt seksuelt, og så vil han undgå hende.
Jeg levede sammen med en kvinde i syv år. Hun afviste mig aldrig, og jeg afviste aldrig hende. Når hun ikke havde lyst, lagde hun sig på maven på en høj pude, og så kunne jeg tage hende bagfra uden at hun gjorde noget. Når jeg ikke havde lyst, lagde jeg mig på ryggen og gjorde ingenting. Hun red på mig, og jeg stillede min pik til rådighed. Fordi vi elskede hinanden så meget, tog vi på ingen måde skade, og det aktive sexliv gjorde os meget samarbejdsvillige, tolerante og kompromissøgende over for hinanden i alle konflikter. Hun kunne selvfølgelig ikke stille op, med mindre hun fik den omsorg, hun havde brug for. Og jeg kunne ikke stille op, med mindre jeg fik den beundring fra hende, jeg havde brug for.
Mange kvinders seksualitet er ikke udviklet. Den er som friske, grønne tulipaner, der ikke er sprunget ud. Hvis kvindens seksualitet ikke er udviklet, har hun kun et lille behov for sex og får mere udbytte af omsorg og tryghed end begær og liderlighed.
Hvis kvindens seksualitet er udviklet, skal den fodres tit. Ellers bliver hun irriteret og brokker sig. De kvinder med fuldt udviklet seksualitet, jeg har kendskab til, har brug for seksuelt samvær hver anden dag eller oftere.
Kvinden kan i en periode lukke seksualiteten helt ned og kaste sig over børn, socialt arbejde, kunst eller andet.
På et tidspunkt skal seksualiteten igen fodres, ellers risikerer hun at få psykiske og fysiske problemer helt afhængigt af hendes alder. Jo yngre hun er, jo større er behovet for seksualitet. Dette kan være en af grundene til, at mænd foretrækker yngre kvinder, fordi de har mere lyst. Mænds lyst bliver bevaret op i en høj alder. Kvinder er generelt mindre seksuelt aktive, efter de er fyldt 50. Måske er noget af forklaringen kulturel. Det er stadigvæk ikke gode tone i mange miljøer, at kvinder er meget liderlige. Især ikke når de bliver ældre.

10 faktorer der er afgørende for kvindens seksualitet:

1. Ubearbejdet smerte og sorg fra fortiden
2. Moderens opdragelse af pigen til hendes 10. leveår
3. At hun får sine behov for omsorg opfyldt jævnligt
4. At hun kan tage fuldt imod
5. At hun eksperimenterer sig frem til måden, hun helst vil have det på
6. At hun elsker sin kæreste
7. At hun opfatter sexlivet som en leg for voksne
8. At man taler meget om seksualiteten, selv om man bliver rød i hovedet
9. At hun ikke bliver afvist eller afviser
10. At hun kan elske med en mand, selv om hun ikke elsker ham