Lesbiske

Jeg tror, at 5-10% af alle kvinder er født lesbiske, og at årsagen for halvdelen af de lesbiskes vedkommende er genetisk. Halvdelen af de lesbiske født lesbiske – genetisk lesbiske.
Nogle kvinder er meget maskuline i deres bevægelser. De taler maskulint og har maskuline interesser fra fødslen. De vil hellere lege med drenge og kan godt lide at kravle i træer, lege krig og bryder sig ikke særligt om at lege med dukker.
Pigerne bliver gode til at lave tømrer- og murearbejde. De er eller bliver ofte fysisk stærkere end andre kvinder.
Som børn og unge er de sammen med drengene, men der mangler noget, for de bliver ikke seksuelt tiltrukket af drengene. Men de er gode til at lege og tale med drengene.
Når de bliver voksne, er deres bedste venner drenge, og de forstår mandens verden langt bedre end andre kvinder. De har skyldfølelse og er flove over at være tiltrukket af andre kvinder, men alligevel vokser tiltrækningen op gennem teenageårene og tyverne, og de ender måske med som 25-årige at have samleje med en kvinde. Først er det bare nysgerrighed, indtil de mærker forskellen på at være sammen med en kvinde og en mand.
Efter lange og psykisk smertefulde processer gennem mange år, vedkender de stærkeste sig åbenlyst som lesbiske.
Psykologisk set kan en grund til at blive lesbisk være, at kvinder er bedre i stand til at være i tæt kontakt end manden. Derfor får kvinden meget mere ømhed, samtale, fysisk kontakt, forståelse og en mere intim seksualitet fra en anden kvinde. Kvinder får også et bedre modspil i et lesbisk forhold. En anden grund til at blive lesbisk kan være, at man har haft dårlige erfaringer med ens far og med mænd i det hele taget, så man derfor vælger kvinder som kærester.
Mange lesbiske tør ikke leve deres seksualitet ud og vælger derfor at leve et dobbeltliv med en mand som kæreste eller ægtefælle. En række kendte, lesbiske kvinder vælger at gifte sig med kendte bøsser, så de udadtil ligner en normalt fungerende familie og på den måde får mere ro i deres karriere, end hvis nogen begyndte at stille nærgående spørgsmål.
Jeg tror, at stadig flere kvinder for fremtiden vil vælge at stå åbent frem med deres seksualitet, så de slipper for at blive nedtrykte over at skulle leve et dobbeltliv.

Ligesom bøsserne bør de kvinder, som har fundet sammen i kærlighedens navn, have samme rettigheder med hensyn til at adoptere børn og blive kunstigt befrugtet. Det har de ikke i øjeblikket. Jeg synes, at de lesbiske bliver udsat for urimelig forskelsbehandling, og at vores samfund udviser fascistiske træk på linie med Hitlertyskland, der i midten af 30erne begyndte at genere folk, der havde andre meninger og anderledes seksualitet.
I det hele taget er danskernes tolerance blevet mindre i 90erne, end den var i 80erne. Det går ud over bøsser, lesbiske, flygtninge, indvandrere og små trossamfund. Jeg tolker det, som at danskerne har fået det dårligere med sig selv og derfor bliver nødt til at lade det gå ud over nogen.
Jeg mener, der burde være et ministerium, som særligt tog sig af bøssers, lesbiskes og andre minoriteters problemer. Og så synes jeg, at man burde opfinde nogle ord omkring kærlighed mellem mænd og kærlighed mellem kvinder, der er mindre belastede end ordene bøsse og lesbisk.