Man udveksler energi, når man sover sammen

Jeg har sovet sammen med mange forskellige kvinder, og jeg har elsket med omkring halvdelen af dem.
Cirka tredive forskellige kvinder har jeg sovet med uden at elske med dem, og jeg har lagt mærke til, at når man ligger der hud mod hud, så sker der en nærmest elektrisk udveksling af energi. Og præcis som man tænder mere på nogle partneres kropslugt end andres, kan man også tænde på den bølgelængde, et andet menneskes udstråling har. Det føles som en opladning af mit indre batteri.
Efter jeg havde sovet en nat med en bestemt kvinde, sprang jeg ud af sengen fuld af energi. Det var altid det samme, der skete, når jeg sov med hende. Uanset om vi var uvenner, eller om jeg ikke havde set hende i tre måneder.
En anden kvinde holdt jeg også meget af, men når jeg havde sovet med hende, var jeg træt næste morgen. Også selv om vi havde sovet i ni timer. Det var, som om min batterier var blevet afladet.
Jeg kunne godt prøve at finde alle mulige psykologiske forklaringer på det, der skete. Og det er der sikkert også. Men måske er der også en fysisk forklaring.
Menneskets legeme består af et energifelt, og hver enkelt celle i vores krop har en elektrisk ladning. I min fantasi forestiller jeg mig, at mennesker kan have bestemte energifrekvenser, der kun passer til bestemte andre menneskers frekvenser. Men det er absolut uvidenskabelige overvejelser.
I naturen sover dyrefamilierne ofte tæt sammen for at holde varmen og for at sikre sig mod fare udefra. I abekulturerne er dyrene meget fysiske og holder ofte om hinanden tilsyneladende uden grund. I såkaldt primitive kulturer er det mere almindeligt at have kropskontakt. Det samme gælder i sydeuropa, hvor folk oftere rører ved hinanden. I Danmark er den fysiske kontakt langt mindre. Man rører ikke ret meget ved hinanden, fordi man er genert og ikke ønsker at krænke den anden. Forældre holder i en tidlig alder op med at holde om deres børn i længere tid ad gangen. Børnene sover i deres eget børneværelse og ikke sammen med forældrene.
Hvis manden synes, der er noget galt i, at børnene sover i de voksnes seng, kan han sove i sit eget værelse, så moderen kan sove sammen med sit barn. Det vil ofte være godt både for moderen og for barnet.
Hvis seksuallivet er godt, kan sex foregå på alle tænkelige tidspunker af døgnet. Det behøver ikke altid være sent på aftenen i dobbeltsengen. Hvis der ikke er andre mulige tidspunkter end sidst på aftenen, kan moderen starte med at elske med manden på hans værelse, og senere kan hun gå ind og sove sammen med sine børn. Det vil være helt naturligt og give børnene meget højere selvværd og overskud på langt sigt.