Mange mænd får ikke orgasme

En af grundene til, at mange mænd mister lysten til at elske, er, at de ikke får orgasme, men udløsning. Når mandens udbytte af seksualiteten ikke er noget særligt, vil han ubevidst prioritere noget andet, f.eks. at arbejde eller dyrke sport.
Mange mænd ved ikke, at de ikke får orgasme, men kun får tømt sædblæren. Nogle mænd får delorgasmer, det vil sige, at de f.eks. mærker orgasmen i endeballerne og ned i benene.
At få en totalorgasme har jeg beskrevet som at få 220 volt strøm gennem kroppen. Man tror, man skal dø og falder ud i mørket i ca. 10 sekunder. Man råber og skriger, så naboen tror, at man er ved at få bank.
Det kan være ubehageligt at få en kraftig orgasme, fordi man mister kontrollen over sig selv. Orgasmens mysterium overtager magten. Den kraftige eksplosion af energi kan få tilbageholdte og ophobede følelser af f.eks. sorg til at vælde frem. Man begynder måske at græde efter orgasmen. Og her er det vigtigt, at den anden ikke begynder at stille spørgsmål. Men bare lader personen græde ud. Efter en halv time kan man så spørge.
Hvis en mand har gammel sorg på lager, vil han som regel ikke begynde at græde, men kun føle ubehag og føle sig tappet for energi, når han har elsket. Denne negative erfaring med samlejet vil afholde ham fra at elske oftere. Han vil foretrække at gøre det én gang om måneden. Hvis han får meget ud af at elske, vil han have brug for at elske hveranden dag.
Når man onanerer, vil man som regel kun få meget små orgasmer eller føle en lettelse i kroppen. Mange mænd med ophobet sorg får tidlig sædafgang, fordi et længerevarende samleje og den stigende liderlighed vil aktivere den skjulte sorg over f.eks. tidligere parforhold eller dødsfald.
Jeg fik min første kæmpeorgasme som 30-årig, fordi jeg dyrkede kropterapi i forbindelse med min uddannelse til kroppsyke terapeut. De spændinger, jeg havde skabt som ung for at ikke at mærke for meget, var ikke længere nødvendige for at overleve. I stedet for et fysisk aggressivt forsvar – at stikke en blodtud - fik jeg et verbalt aggressivt forsvar, hvis menneskene omkring mig ikke opførte sig hensynsfuldt. Jeg lærte at gå til angreb verbalt i stedet for at lukke af og tage afstand fra mennesker, når jeg var vred på dem
Efterhånden slap jeg de spændinger, der hovedsagelig sad i ryggen og benene og gjorde mig mindre følsom.

Kroppen er som et batteri, der bliver ladet op, når man elsker. Når batteriet er ladet 100 procent op, fyrer man en kæmpeorgasme af som blitzen på et kamera.
Hvis man har spændinger i kroppen, kan batteriet f.eks. kun lade op til halv kraft, 50 procent, og det tager længere tid. Nogle kan kun lade op til 15 procent. De får ikke mere ud af seksualiteten, end de får ud af at at sidde i fred på lokummet og læse Illustreret Videnskab. Det vil måske tage et års tid at få fjernet de gamle spændinger af tilbageholdt vrede og sorg.

Orgasmen i grader

1. Totalorgasme i hele kroppen. Strømmen løber uhæmmet rundt, og man bliver ladet op af energi.
2. Delorgasme i underkroppen. Man får lidt overskud af at elske.
3. Udløsning, afslappelse. Det er hyggeligt samvær.
4. Udløsning. Det giver underskud at elske. Det er ligesom overarbejde.
5. Udløsning. De giver underskud og aktiverer gammel sorg.
6. Udløsning. Det giver underskud. Man væmmes og føler, at man prostituerer sig.