Midaldrende mænd og unge piger

Mange kvinder tror, at midaldrende mænd foretrækker unge piger, fordi de har smukke kroppe, faste bryster og er nemme at narre og styre rundt med.
Jeg har selv haft kærester, der var både yngre og ældre end mig selv. Som 28-årig blev jeg kæreste med en kvinde på 36 år, og vi boede sammen i 7 år. Hun var glad for at feste, tænke i nye baner og søge alternative veje. Hun kunne godt lide at danse, rejse og flippe ud. Hun var utroligt glad for sex og blev irriteret, når hun ikke havde fået pik i to dage. I dag er hun 50 år og ligesom, da vi mødte hinanden. Hun er stadig fuld af liv og bliver aldrig gammel.
Når jeg har været sammen med unge piger, er det dels af nysgerrighed og i begyndelsen, fordi de er smukke. Men allerede efter de første fjorten dage er det noget andet end deres kroppe, der trækker. Så er det deres begejstring for livet, deres nysgerrighed, glæden over alt det nye, de oplever, deres nye tanker, vilde fantasi og eventyrlyst. Det er det, som tiltrækker mig. Kroppen bliver en vane efter kort tid.

Kvinder over 30 år har det med at bliver kedelige og lidt fjendtlige over for at tænke i nye baner. Så skal man være seriøs, og man må ikke længere være skør i hverdagen eller drikke sig skidefuld hver fjortende dag. Kvinderne har ofte en række skuffelser bag sig. Skuffelser som ikke er blevet bearbejdet. I stedet for at se på deres egen andel af skylden for skuffelserne giver de mændene og samfundet skylden for deres ulykke. De har ventet på mandens nærvær i årevis og troet, at de kunne lave ham om.
Kvinder over 30 har svært ved at erkende de fejl, de begår over for mænd, og derfor bliver det meget anstrengende at være sammen med dem. Lige så anstrengende som at være sammen med en selvudslettende kvinde, som forguder mænd.
Jo længere og dybere forholdet bliver, jo mindre vil manden fokusere på kvindens krop, og jo mere vil han lægge mærke til, hvordan hun opfører sig. Så efter måske et år i et forhold er det kvindens adfærd, der er det mest attraktive ved hende. Derfor burde kvinder bruge meget mindre tid på deres udseende og meget mere tid på at tænke over deres opførsel, og hvordan de kunne gøre den bedre.
Mændene skulle på samme måde bruge mindre tid på deres arbejde og mere tid på at øve sig i at være tæt på andre mennesker følelsesmæssigt. Øve sig i at fortælle hvad de er kede af og vrede over, hvad de savner, er stolte af, glade for og bange for.

Modsat hvad mange tror, er det yderst usikkert for en moden mand at være kæreste med en ung kvinde, for han vil ofte bruge megen tid på at frygte, at han lige om lidt vil blive kasseret til fordel for en ung fyr. Han vil ofte føle sig utryg og jaloux, angst for ikke at kunne følge med til f.eks. høj musik og fester til klokken 7 om morgenen. Han vil føle sig lidt fremmed sammen med hendes i forhold til ham alt for unge venner.
Simon Spies var 57 år, og Janni var 18 år da de mødte hinanden. De holdt sammen i 7 år, indtil han døde. Jeg kender et par, der mødte hinanden, da manden var 20 år og kvinden 35. I dag har de børn, og hun er 55 år, og han er 40. De er lykkelige og vil sikkert være det mange år endnu.

Når 17-årige piger går i krig med at forføre mig, er det, fordi jeg kan tale dybt med dem om deres inderste følelsesliv. De føler sig forstået på områder, hvor ingen andre har forstået dem. Ikke engang deres egen mor. Jeg er hverken deres far, mor eller frelser og stiller store krav til, at de er selvstændige og klarer tingene selv. At møde stor forståelse for første gang giver den unge kvinde masser af energi til hendes daglige gøremål.
At jeg kan være meget barnlig, vild og vanvittig – 8 år det ene øjeblik, 18 år det næste og så pludselig gammel og klog - fascinerer unge kvinder.
Derudover holder jeg mig i fysisk form med flad mave. Jeg laver 50 mavebøjninger om dagen, og det vil jeg gøre resten af livet. Det tager ca. 5 minutter hver dag, og det er godt for kærlighedslivet.
Det overraskede mig meget, at jeg efter at have levet sammen med en kvinde, der var 7 år ældre, pludselig boede sammen med en, der var 25 år yngre end mig. Men det, der overraskede mig mest, var, hvor lille forskel der var i hverdagen.

Ulemper ved at komme sammen med en ung kvinde:
Jeg var utryg. For hvornår ville hun finde en anden.
Hun havde mindre erfaring med konflikter.

Fordele:
Hun var mere åben for nye tanker.
Hun var ikke bitter og skuffet over tidligere forhold.
Hun var mere interesseret i at kysse meget.

Ulemper ved at komme sammen med en ældre kvinde:
Hun var mere negativ over for nye idéer og tanker.
Hun havde mindre lyst til fysisk samvær uden seksualitet.

Fordele:
Hun var mere tryg og pålidelig.
Hun var bedre til at fortælle, hvad hun gerne ville have af mig.