Når far bliver jaloux

Jeg har i praksis som terapeut tit blevet præsenteret for den problemstilling, at far var jaloux når hans datter tog en sexet kjole på, fordi hun skulle ud og score en fyr. Han elsker sin datter og vil have hende for sig selv, der skal ikke komme en ung fyr og tage hende fra ham. Han kritiserer hendes flotte og sexede kjole, fordi han i virkeligheden er ked af at skulle af med sin datter til en anden. I stedet for at være ked af det og udleve den psykiske smerte, så prøve han at forhindre hende i at finde en kæreste ved at kritisere hendes makeup og tøj og nogle fædre kan gå så langt de siger, du ligner en luder med det tøj.
Hvis faderen oveni har et dårligt sexliv og ikke længere elsker sin kone, bliver det endnu værre.
Hvis faderen har et godt sexliv og elsker sin kone kan jeg råde ham til at elske meget med sin kone i den periode hans datter søger væk fra far og giver sit hjerte til en sød fyr.
Han skal tale med sin kone om hans sorg over at miste sin datter på et plan men kun delvis.

Når mor bliver jaloux

Når mor bliver jaloux fordi hendes dejlige fantastiske søn bliver forelsket i en smuk slank pige, vil mange mødre ofte finde fejl ved den pige han har fundet og dermed prøve at få ham til at miste interessen for hende. Mor fortæller ham, at han er meget speciel og fortjener en perfekt pige uden fejl.
Derfor er mit råd til mødre, at de aldrig må kritisere pigen men være tilbageholdende og prøve at se alle de positive sider ved kæresten. Hvis moderen påtaler hendes fejl eller ikke fremhæver de positive sider ved pigen, er moderen i gang med at gøre sin søn til en svag person, der er afhængig af mor.
Til sønnen vil jeg sige, holde det hemmeligt i lang tid, og først når forholdet er fasttømret fortælle om det.
Moderen bør i den periode, hvor hun mister sin søn til en anden foretage sig noget,m der fylder hende op, f.eks. tage ud og rejse med sin mand eller finde sig en elsker for at erstatte tomrummet med noget andet.
Hvis man vil have stærke unge mennesker er det meget vigtigt med kærester og forældre kun støtter kæresteriet.