Opdragelse af piger

Der er en meget stor forskel på at opdrage piger og drenge og prøver man at opdrage dem ens for begge køn, kan de få store identitetsproblemer som voksen. Fra naturens side er der ifølge en lang række rapporter verden over mindst 200 forskelle på manden og kvinden.
Allerede når pigen er 6 mdr. kommer der tydelige forskelle. En pige er ikke så interesseret i at kravle rundt og opdage verden som en dreng, hun vil hellere være sammen med sine forældre. Pigen har mere brug for kropskontakt end drengen og vil gerne sove sammen med mor, det vil drengen også men i mindre omfang. Pigen vil have lyserøde tøjdyr og gule ting. Drengen vi have lyseblåt og grønt, resten kan du se i oversigten over forskellen på piger og drenge. Når pigen er ældre og falder og slår sig, forventer hun ,at mor kommer til hende, også hvis hun bare er ked af det. Når drengen er 4-5 år og falder og slår sig, bliver han irriteret over, at mor kommer, han vil klare det selv. Nogle drenge bliver 4 år andre 6 år, før de ikke vil have det eller så er det, fordi de ikke tør sige fra over for mor. Drengen får vredesanfald, når han ikke kan finde ud af at bygge et eller andet, men pigen er mere tålmodig og bare fortsætter med at lave det, hun laver men kræver tit støtte, og forældrene skal se, hvad hun laver. Drengen laver mange ting som forældrene ikke må vide, det er hemmeligt. Pigen prøver meget at behage forældrene, mens drengen ikke tænker så meget på det. han vil opleve spænding, og det må gerne være lidt farligt.
Pigen har mere brug for at tale med sin mor, jo ældre hun bliver, hvor drengen bare siger, det går fint, må jeg gå ud og lege.
Hvis mor ikke taler ret meget om sig selv til sin mand eller veninder kan hun ikke i længden koncentrere sig om at lytte aktivt til sin datter, fordi det gør ondt på mor at lytte når hun ikke selv bliver lyttet til. Mor bliver kort for hovedet og afbryder sin datter og siger f.eks., det er du nok selv uden om, det er der ingen grund til at tale om, det går nok snart over. Mor kan også afbryde ved at fortælle om sig selv, og hvor ked af det, hun er og hvor slem far er. Hvis mor taler dårligt om far, gør hun sin datter svarere, fordi datteren så er forbeholdent over for sin fars kærlighed. samt at datteren bliver mistroisk overfor moderen, fordi hun er illoyal.
Datteren taber hvis forældrene taler dårligt om hinanden. Det er meget sjældent, at faderen taler dårligt om moderen, måske fordi han ikke kan påpege moderens fejl eller også kan han ikke få sig selv til det.
En pige skal have mange flere kram, sidde meget på skødet i kort tid, piger kan kravle på en voksen i lang tid. Pigerne sidder meget ned, drengen farer rundt og bevæger sig 3 gange mere end pigerne. Pigerne vil heller være inden for, drengene vil gerne ud i friheden, hvor de kan råbe, slås, løbe hurtigt, være vilde.

Piger vil tit med i bad og kan være i badet i timevis. De elsker at være på badestranden og mærke solens varme på deres krop i timevis. Drenge vælter rundt og leger, driller andre, farlige hovedspring og slås.
En pige er mere stille og nem, hvis hun får meget omsorg og opmærksomhed, hvis ikke bliver hun enten helt stille eller også larmer hun meget for at få opmærksomhed.

En pige der ikke får ret meget opmærksomhed fra sine forældre, vil græde nemt over små ting, det samme gælder små drenge. Hun vil oftere blive syg, fordi pigens immunforsvar bliver mindre, når hun er ked af det. Pigen vil få maveproblemer, fordi den stresssituation som kroppen er i, når hun er ked af det i lang tid, påvirker fordøjelsen i negativ retning. Senere i livet vil hun få hovedpine og muskelspændinger, fordi hun skal holde følelserne tilbage for ikke at være til besvær. Mange piger oplever at de er til besvær og har erfaret, at hvis de er nemme får mere kærlighed. Mor har travlt og problemer med far, derfor må jeg hellere være nem, så mor kan blive glad. Piger har meget brug for at forstå andre, derfor taler de meget om andre og nogle gange går det over i ondskabsfuld sladder. De piger der dyrker det ondskabsfulde sladder, er selv meget kede af det inden i og derfor udlever de deres indre ved at sladre om andre. Det er normalt, at piger i perioder laver intriger, bagtaler, viser jalousi, veninde klikker, holder andre ude, kæmper om at være smukkest, have det bedste tøj. Pigen har brug for at tale med sin mor en time hver dag, om skolen, naboen, veninden, pædagogerne, lærerne. Pigen forventer at mor holder med hende, når hun synes, at pædagogerne er åndssvage og ikke forstår et klap. Pædagogerne og lærerne forstår meget, men det kan være svært for pigerne at formulere og sige tingene ligeud, så derfor får pædagogerne og lærerne skylden. Moderen skal holde med sin datter, selvom hun ikke er enig, hun skal lytte i lang tid, fordi datteren har bare brug for at komme af med de følelser og har ikke brug for at høre mors mening. Når datteren er kommet af med det, kan moderen sige, jeg synes, du skal sige det til pædagogen. Pigen har brug for at være alene med deres far. føle, jeg har far for mig selv, han er min, ikke mors. At far tager hende med i biografen en gang om måneden, tager ud 2 gange om året og køber tøj til hende, hvor han er tålmodig og venter til hun har prøvet 20 par bukser. Mens far venter kan han læse illustreret videnskab, kigge på lækre sild i indkøbscentret. Han kan klare et par samtaler over mobiltelefonen, mens hun er inde for 8 gang og skifte de nye stramme cowboy bukser.
Det er vigtig, at faderen tager datteren i forsvar imod moderen ellers vil datteren synes, at far er svag og ikke til at stole på. Hvis faderen ligger under for moderen, vil datteren se ned på ham og derfor ikke tage imod hans livserfaringer i samme omfang som ellers. Børn vil have stærke mennesker,

de kan efterligne og respektere, se op til og være stolte af. Faderen må hellere være lidt bestemt end svag.
Faderen skal åbenlyst tale datterens sag og hun skal se far forsvare sin datter imod mor, som f.eks. vil have, at hun skal blive hjemme, hvor far siger, hun skal være sammen med sine veninder hvis det er det, hun vil. Far siger, du skal komme hjem kl.24, mor siger du skal komme hjem kl.22. Far siger, til mor, kan du huske, da du var ung, og du ikke måtte sove hos en veninde. Ja, siger mor, men det er noget andet. Far ser over på sin datter og siger, kan du ikke sove hos din veninde, så du ikke skal køre hjem på cykel så sent. Datteren ringer til sin veninden, det er i orden.
Mor og far er nu enige, og mor behøver ikke være urolig for at hendes datter bliver kørt ned.

Det er lige så vigtigt at moderen holder med sin datter imod faderen. F.eks., at faderen giver sin datter en lussing, så skal moderen, straffe faderen og sige, når du slår vores datter, ja, så gider jeg ikke bolle med dig i en måned.
Datteren skal høre og se, at far bliver straffet for sin fejl, og han skal tvinges til at sige undskyld og invitere familien i biografen for at gøre det godt igen. Bare det at datteren føler, at mor gør alt for at beskytte hende, er nok, at det ikke forhindrer ham i at slå igen er en anden sag. Hvis mor ikke straffer far for at slå, så er mor medskyldig, og datteren føler sig ubeskyttet svigtet og tager derfor mere og mere afstand fra familien. Børn har en god retfærdighedssans og den burde forældre lytte meget til. Forældre kan begå mange fejl uden at skade barnet, når bare man siger undskyld og man vil beskytte barnet imod den anden forælder for enhver pris, om man skal gribe voldeligt ind for at hjælpe sit barn, så må man gøre det.
Datteren skal hjælpe til, fra hun kan holde en opvaskebørste. Hun skal trænes op i at gøre rent, lave mad, male vægge, købe ind, og piger elsker at der er brug for dem.
Det samme gælder drenge alle laver noget hver dag for hele familien. F.eks. 7 pige er det passende, at de arbejder hver dag i 30 minutter i huset. Hvis mor og far laver det hele får børnene et usundt forhold til livet, når de flytter hjemmefra, hvor forskellen bliver for stor. Forkælede børn, bliver sjældent til noget og har svært ved at fuldende uddannelser. Børnene skal have lommepenge hver fredag kl.18 præcist og for 7 årig er det 50 kroner, for 10 årige 100 kroner, for 14 årig 150 kroner pr. uge. Forældre kan købe brugt tøj til at lege i, blive beskidte i, så man ikke behøver at tage hensyn til tøjet, når man er ude og lege. Der er nogle forældre der altid vil have, at børenen skal være klædt pænt på, det er forældrenes tyrani, og det hæmmer børnenes frihed. Børnene skal lære at passe på det pæne tøj og vænne sig til at gå i brugt tøj, når de laver noget, man bliver beskidt af. Kedeldragte kan kogevaskes o.s.v.
Man må aldrig kritisere en piges udseende, og hun skal selv bestemme, hvad tøj, hun vil gå med, og hvordan hun vil klippes, og det samme gælder drenge, ellers forstyrrer man barnets personlige udvikling, så barnet bliver meget forvirret, som svækker barnet.

Piger skal opdrages til at kontakte andre voksne og tale med dem om deres problemer, specielt de perioder hvor mor er træt og ked af det. Det er meget trygt for barnet at vide, at det bare kan gå hen til naboen, ringe til et familiemedlem, tale med en pædagog og lære. Barnet skal have at vide, at det er i orden at tale om derhjemme, uden at føles sig som forræder og være illoyal, hvis der er større problemer, skal barnet tale med andre familiemedlemmer, som f.eks. onkel og tante. Mange forældre er meget bange for, at de skal komme nogen og fortælle dem, at de er dårlige forældre. Alle forældre er dårlige forældre i perioder, nogen er det i flere år. Hvis man er blevet skilt, ens mor er død, blevet arbejdsløs, ja så er men ikke til så meget. Hvis moderen ikke får ret meget omsorg fra faderen, så løber mor tør for omsorg til børnene. En mor kan ikke bliver ved med at give til barnet uden selv at modtage kærlighed selv. Mange mennesker prøver at klare sig uden kærlighed, og de bliver deprimeret og skal så have nervepiller for at kunne passe deres arbejde. Det meget uheldige ved nervepiller er, at det dæmper alle følelser, også glæde, fantasi, seksualitet og du finder ikke årsagen til at du er depressiv. 90% af alle mennesker jeg har haft i terapi, som jeg har afvænnet skyldes tilbageholdt sorg og vrede, samt mangel på kærlighed og forståelse Desværre er nogle læger de moderne pushere, og de burde straffes lige så hårdt som hashhandlere. Psykiaterne skal oplyse om at sandsynligheden for at der er brug for kropterapi er 90% og pillerne kun tilrådes i en kort periode. Jeg havde en klient som sagde: ”Min psykiater sagde, at jeg mangler et stof i hjernen, så derfor skulle jeg resten af live spise nervepiller.” Det er efter min mening lige så kriminelt at sige, som at sælge hash på strøjet og fortælle dem, at det ikke er farligt. Jeg glemmer aldrig, da Politiken i 1972 bragte en artikel, hvor en læge udtalte, at hash ikke var farligere end alkohol.
En mor som er på nervepiller er en dårligere mor, fordi hun ikke i samme grad kan tilbyde barnet intens nærvær, men er mere fjern og spøgelsesagtig, det er hvad mine klienter siger. Det er ifølge videnskaben, kun meget får der mangler et stof i hjernen i forhold til hvor mange der får diagnosen efter en samtale på 15 minutter, du mangler et stof i hjernen. Der skal omfattende undersøgelser. blodprøver og mange test til for at afgøre om det er livsomstændigheder eller kemi. Når et menneske er under højt psykologisk pres i flere år, så vil det påvirke balancen i kemien indtil det pres fjernes.

Tilbageholdt i store mængder, kunne man forestille sig ville påvirke kemien i hjernen. Mange psykiatere er fanatiske og vil gerne tro, at det hele er kemi og kan ordnes med kemi. På samme måde er der også alternative behandlere der tror, at de kan helbrede angst med healing og vitaminer og mineraler. Både behandlere og klienter er oral fikseret, oral betyder mund, det vil sige, at man løser alle problemer ved at drikke og spise kemikalier, mad, alkohol, nervepiller, vitaminer, så ingen opdager jeg har et problem.

 

Opdragelse af piger (2)

Piger skal have betydelig mere omsorg end drenge, og der skal tales meget mere med dem. Piger har brug for at fortælle i detaljer om, hvad der er sket, og at moderen stiller mange spørgsmål og tager sig god tid til at lytte.
Drenge har brug for den samme omsorg, men i kortere tid. Især i fireårs-alderen har drengen brug for at klare tingene selv. Mor skal ikke komme og trøste, så er man en baby. Moderen skal fortælle drengen, at han kan komme til hende, hvis han har brug for det og så vente, til han gør det.
Piger bliver ikke i samme omfang trætte af, at moderen kommer til hende. Hun skal nusses, pusses og pylres om resten af livet, når bare det er muligt for hende at sige fra over for moderen uden at få skyldfølelse. Pigen skal stimuleres til at gå i prinsessekjoler og strutskørter, bruge hårsløjfer, lege med dukkehus og bruge lyserøde farver til mange ting.
Det er meget vigtigt for pigens evne til at blive en indlevende moder, at alle hendes feminine sider bliver fuldt udviklet. Pigen skal gerne have mange dyr, som hun har ansvaret for. Hendes omsorg for dyrene er som en genralprøve på omsorgen for hendes børn. Pigen skal opleve, at hun gerne må have problemer, være sur, ked af det og besværlig uden at blive straffet for det. Hvis ikke vil hun lukke af, og udviklingen vil blive hæmmet. Pigen har brug for, at man har god tid, og at det hele ikke handler om effektivitet. Forældrene må altså sætte tid af til at tale sammen.
Mange forældre bærer på en sorg over at mangle eller have manglet kærlighed. Den sorg kommer de i kontakt med, når de skal have en dyb samtale eller kontakt med deres børn. Nærkontakten med børnene bliver derfor ubehaglig, og de flygter over i praktiske gøremål som at gøre rent eller læse avis. Børnene føler sig afvist, lukker af og bliver kede af det. De overtager altså forældrenes problemer. For at bryde denne onde cirkel kan forældrene gå i psykoterapi.