Paintball og Hardball kampe

Da jeg var dreng brugte jeg flere tusinde timer på at lege krig hvor alle var med store og små, piger og drenge.
Jeg læste alle Ben-Hur blade, Spartakus, krigsblade om 2. verdenskrig, hvor tyskerne var de dumme og amerikanerne var heltene.
Om sommeren trænede vi i mange uger sværkampe med spyd og bue og pil, fordi vi hvert år havde en kamp med de gule gårde, som var et boligkomplex i nærheden.
Vi byggede fælder som fjenden faldt i, lavede de samme opstillinger som Cæsar lavede ved sin fremrykning i Europa. Den forreste række havde store skjolde med dødningehoveder på 3.række var bueskytter, dog var der læderdupper på pilene og ligeså på spydsspidserne. Sværdene var ikke spidse, men var firkantede ude for enden. Jeg havde en økse med 2 hoveder, men de var ikke skarpe og alt var lavet af træ og grene. Pigerne var sygeplejersker og havde plaster og jod parat. Vi øvede i nærheden i ca. 4 uger indtil det afgørende slag skulle ske.
De kommer, de kommer råbte vores udkigspost, som sad højt oppe i et træ. Vi stillede alle sammen op i rækker og ventede spændt. Nu kom de og forrest havde de en på 14 år med et kæmpe sværd som skulle skræmme os.
De to hære stod overfor hinanden og de to generaler aftalte, hvordan det hele skulle foregå. Jeg kan tydelig huske, hvordan min frygt for at blive såret var der og fyldte hele min krop som dirrede. Ventetiden føltes meget lang, men vi stod og råbte tøsedrenge og hævede vores våben.
Nu startede det, og det første jeg så var et sværd der gennemborede en af dem der havde store skjolde lavet af tyndt masonit og spyd. Han løb fra sit skjold og spyd. Jeg kom i kamp med en anden der havde en økse til højre og venstre. Jeg ville helt op i forreste række, hvor det gik hårdest til. Den dag i dag står jeg i forreste række, men nu er det bare med ord og andre meninger end danskerne er vant til. Nu er jeg en åndelig kriger, som slås på TV og i aviserne med andre holdninger.
Jeg mener, at hvis drengene bliver opdraget til at være krigere vil de omsætte den aggressivitet, når de bliver voksne til at lave et bedre samfund. De sidste 30 år er drengene blevet opdraget på en feminin kvindelig måde, som har taget en stor del af deres naturlige aggressivitet fra dem med det resultat, at vi har fået en generation af unge drenge som ikke vil gøre oprør og lave om på samfundet og som på hjemmefronten er blevet svage mænd som er usynlige i hjemmet.
Før i tiden kunne man se, at der boede en mand i huset, fordi der hang et jagtgevær, dyrehoveder, sværd, malerier af natur, stort askebæger med 5 piber i, våbenskjolde, foto af soldater kammerater og meget mere.
I dag når man kommer ind i et Dansk hjem er det meget svært at se, at der bor en mand, så skal man ned i kælderen, op på loftet for at spore en mand.
Når de unge flytter sammen er der lige meget af hvert i deres lejlighed. Der er mandens hjemmebyggede højtalere, store stereoanlæg, store statuer, o.s.v. I løbet af et år har kvinden fjernet alle hans ting og propper dem ned i kælderen eller kommer til at smide noget ud, f.eks. hvis har en trøje hun ikke kan lide, han går med.
I dag er mange drenge begyndt at spille paintball, det er et gevær der skyder med gummikugler med farve indeni, sådan at gummikuglen eller gelatine kuglen smadrer, når den rammer noget. Selv mænd på 50 år har det pragtfuldt, når man i to hold har krig og skyder hinanden ude i skoven.
Hardball er med massive 6 mm plastikkugler, der slår hårdt. Maskingeværer skyder 3 skud i sekundet, og de kan ramme hårdt på 20 meter.
Der er skudsikre masker og briller i alle disse krigslege. Det er meget svært at forstå hvorfor nogle mænd bliver meget glade og får overskud til sin familie ved at lege sådanne lege. Det er lige så svært at forstå hvorfor nogle kvinder får overskud af at gå til astrologi.
Manden oplever spænding, glæde, og er 100% i nuet, når de har kampe. Jeg har selv dyrket det siden jeg var 14 år, men det er bare med luftgeværer, som laver kødsår ved nærkamp, så derfor er man ekstra bange med luftgeværer, og det er fedt men kun for rigtige mænd, der ikke er bange for blod. Når man kæmper 8 mand imod 8 mand kræver det meget af samarbejde, og at man hjælper hinanden meget. 8 mand får et forspring på 15 min. til at stikke af. De andre 8 skal jage dem ned og tage dem til fange, hvis man kan.
Mange kvinder vil sikkert synes det er en åndssvag leg, og de mænd der deltager må være afstumpede og barnlige, fordi kvinder ikke kan forstå det. Manden og kvinden skal ikke prøve at forstå hinanden, det er umuligt på mange området., de skal prøve at acceptere hinanden, så vil man være nået langt. Kærlighed er når man støtter dem man elsker i det, der gør dem glade, uanset om man synes om det, der gør dem glad. Egoisme er når man kun støtter andre i det, man selv synes er ok.