Pikken

Mandens pik er hans ynglingshusdyr, og han elsker den mere end sig selv, sine børn, hunden, vennerne og mor tilsammen.
Derfor er det meget vigtigt, at pikken ikke bliver forsømt. Hellere give den for megen opmærksomhed end for lidt, for den er en del af hans identitet, ligesom ansigtet er det for en kvinde. Mange mænd savner, at deres pik får opmærksomhed, og her har kvinder noget at lære. Kvinder savner meget at blive kælet i ansigtet, og her har mænd noget at lære.
Hvis kvinden ikke giver pikken nok opmærksomhed, bliver manden selvoptaget, doven og kritiserer børnene. En mand, hvis pik får megen omsorg og opmærksomhed, bliver meget blid og øm, vil gerne indrømme fejl og forandre sig og er automatisk hjælpsom og kompromissøgende.
Mandens selvværd stiger, når hans pik får, hvad den har krav på. Det øgede selvværd, manden opnår, vil han bruge til at give familien højere livskvalitet. At mandens pik bliver begæret svarer til, at kvinden får en masse forståelse og omsorg. Hvis manden ikke bliver omsorgsfuld af at få sin pik begæret, må kvinden sige: „Når jeg ikke får omsorg fra dig, kan jeg ikke længere begære din pik, desværre.“

Nogle mænd har en for lille pik og andre en for stor pik. Jeg har talt med kvinder, der måtte forlade deres kærester, både fordi pikken var for stor til kussen og for lille. Nogle mænd tager østpå til Philippinerne, hvor de fleste har små pikke og små kusser.
Manden med den store pik, kan købe en afstandsgummiring, der er fem centimeter i tykkelsen. Den vil forhindre ham i at støde helt i bund.
Kvinden, der møder en mand med en lille pik, kan optræne muskulaturen ved at gå rundt med nogle ægformede 200 grams plastik-kugler i 30 minutter hver dag. Det svarer til at dyrke vægttræning. Musklerne bliver stærkere og friktionen dermed større, fordi kussen strammer mere om pikken.
Mange mænd er ulykkelige over deres lille tissemand, så den skal have endnu mere opmærksomhed end andre tissemænd for at føle sig god nok. Kvinden skal tage ham uden på bukserne i bilen og alle steder, hvor det ikke kan opdages. Hun skal lufte pikken tit, tage den ud og tale til den, som om det var hendes kæreste eje. Så vil manden acceptere sin lille pik og sig selv i løbet af nogle år. Jeg kender en mand, som elsker sin lille pik, og det kan han takke sin kone for. Han vil til enhver tid gå gennem ild og vand for hende.

For stram forhud

En mand fortalte mig, at han var bange for, at hans lem ville falde under samlejet, fordi den havde gjort det nogle gange tidligere. Jeg spurgte, om han havde følt, at det gjorde ondt undervejs i samlejet, og det havde han ind imellem.
Jeg spurgte ham, om han trak forhuden tilbage, når han onanerede. Det havde han ikke kunnet gøre i de seneste par år. Jeg spurgte ham, om han havde holdt pause uden onani og samleje, og det havde han i cirka to år.
Jeg foreslog ham at gå til læge, og hos lægen blev han anbefalet at gå til en privat klinik, der med det samme kunne operere ham. Efter to måneder kunne han atter få forhuden helt tilbage, uden at det gjorde ondt og dermed have samleje uden smerter og faldende rejsning. Det var den fysiske smerte, der var hans seksuelle problem.